Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek folyt már el magzatvize...

Akinek folyt már el magzatvize, mit csinált épp akkor, otthon voltatok, vagy nem?

Figyelt kérdés
Hányadik hétben történt?
2009. máj. 16. 11:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Aludtam otthon,hajnal fél 3 volt.Egy pukkanásra ébredtem,éppen hogy kiértem a wc-re.10-kor kezdődtek a fájások,a kisfiam 12.35-kor kibújt
2009. máj. 19. 09:58
 12/24 anonim ***** válasza:
Szia! Otthon voltam este fél 11 körül felébredtem , mert nagyon éhes voltam , indultam ki a konyhába egy almáért , és elöntött a víz. Bementünk a kórházba , a fájások hajnal 3 körül kezdődtek és délelőtt 10 órakkor született meg a baba.
2009. aug. 11. 19:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Reggel fél 6-kor fölébredtem, szerintem arra, hogy picit szivárog. Próbáltam magam lebeszélni, ááá, ez úgysem AZ. Visszaaludtam egy órát, majd akkor már egyértelmű volt. Elkezdtem összepakolni -két és fél héttel hamarabb voltunk-, megvártam, hogy hazaérjen a férjem az éjszakás melóból... este meglett az én gyönyörűm.
2009. aug. 11. 19:41
 14/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Otthon aludtam, hajnali fél hatkor arra ébredtem, hogy két erőset szorított a hasam, aztán elfolyt a magzatvíz és a kórházig, és bent is folyt még. Délelőtt 10 óra után lett meg császárral, mert nem tágultam.

2009. aug. 11. 19:42
 15/24 anonim ***** válasza:
a kiirt nap hajnalan 5korul. zuhany utan mentunk a korhazba, es del elott nem sokkal megszuletett a pici lanykam.
2009. aug. 11. 20:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tavaly ilyenkor vagyis holnap reggel brrrr beleremegek olyan jó volt ez a nap a legszebb!!

holnap lesz a kisfiam 1 éves!!!!!!

na szóval reggel folydogálni kezdett a magzatvizem,és párommal azonnal kórház ( Tétényi)Aztán ugy 11 fele már 2 ujnyira tág voltam,majd vajúdni kezdtem ,hát az elég kegyetlen volt,majd irány a szülőszoba természetesen apával az oldalamon ,és du fél 5 kor kezemben tarthattam ,a kisfiunkat aki 3150gr-mal 54 cm rel megszületett,természetes után minden beavatkozás nélkül.Sajnos a 37.hétre érkezett!9 óra alatt lett meg az első babánk!

Üdv egy boldog anyuka Nikol

Szép estét mindenkinek

2009. aug. 11. 21:14
 17/24 anonim ***** válasza:

39.héten, este 11kor épp kényelembe helyeztem magam alváshoz és pukkkk....

bementünk a kórházba, ott éjszakáztam, hajnal 5fele jöttek a fájások,egyből 2percesek.11re császárral lett meg a kisfiam.

2009. aug. 11. 21:24
 18/24 anonim válasza:
Nekem az orvos folyatta el a szülőágyon:O:D
2009. aug. 12. 01:20
 19/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat..:))
2009. aug. 12. 09:52
 20/24 anonim ***** válasza:
hajnali 1-kor volt, épp ágyban voltam. pukkant és szivárgott. 06.09-re megszületett a kislányom.
2009. aug. 12. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!