Akinek folyt már el magzatvize, mit csinált épp akkor, otthon voltatok, vagy nem?
Szia!
Otthon aludtam, hajnali fél hatkor arra ébredtem, hogy két erőset szorított a hasam, aztán elfolyt a magzatvíz és a kórházig, és bent is folyt még. Délelőtt 10 óra után lett meg császárral, mert nem tágultam.
Szia!
Nekem tavaly ilyenkor vagyis holnap reggel brrrr beleremegek olyan jó volt ez a nap a legszebb!!
holnap lesz a kisfiam 1 éves!!!!!!
na szóval reggel folydogálni kezdett a magzatvizem,és párommal azonnal kórház ( Tétényi)Aztán ugy 11 fele már 2 ujnyira tág voltam,majd vajúdni kezdtem ,hát az elég kegyetlen volt,majd irány a szülőszoba természetesen apával az oldalamon ,és du fél 5 kor kezemben tarthattam ,a kisfiunkat aki 3150gr-mal 54 cm rel megszületett,természetes után minden beavatkozás nélkül.Sajnos a 37.hétre érkezett!9 óra alatt lett meg az első babánk!
Üdv egy boldog anyuka Nikol
Szép estét mindenkinek
39.héten, este 11kor épp kényelembe helyeztem magam alváshoz és pukkkk....
bementünk a kórházba, ott éjszakáztam, hajnal 5fele jöttek a fájások,egyből 2percesek.11re császárral lett meg a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!