Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csáazármetszés után 8héttel a...

Csáazármetszés után 8héttel a dokim engedélyezte a tornát, felülést. De mennyit? Hogy kezdjem? Mert 5felülést csinálam, simán ment, de nem mertem többet.

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az 5 megy, és holnap sem lesz izomlazad, akkor emeld 10-re, két nap múlva megint emelheted. Amig nem fáj, illetve nincs izomlázad utána, addig egész biztosan nem árt. 8 héttel a mütét után már nem igazán nagy esély van arra, hogy bajod lesz, kivéve, ha extrém módon túlerölteted magad, de azt azért már elöbb észreveszed.
2011. dec. 1. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
és eleinte simán földön csináljam?mert terhességem elött római padoztam, az kicsit megeröltetőbb.
2011. dec. 1. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Eleinte mindenképpen a talajon, és csak lassan fokozd a terhelést, inkább az ismétlések számát emeld, ne a nehézséget fokozd. Szerintem fél év után már ugyanúgy tudod, mint a terhesség elött, de rendszeresen ellenöriztesd magad orvossal.
2011. dec. 2. 07:38
 4/6 A kérdező kommentje:

pfúúú, izomlázat érzek a hasamba :S

akkor ma ne csináljak felülést?vagy ugyanúgy 5öt?

2011. dec. 2. 08:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az izomlaz normalis. Az elso heten csinalj minden nap 5-ot. Ennyi ido alatt hosszaszoksz, jovo heten mehet tobb.
2011. dec. 2. 11:39
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. dec. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!