Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hos tápszeres a fiam már rég...

4hos tápszeres a fiam már rég ota kostoltatom vele a gyümiket.3hos kora ota engedélyezte a doki néni. De még csak kosti van, hogyan kezdjem és mivel hogy többet is adhassak neki?

Figyelt kérdés
hogyan csináljam gyümi táp vagy táp gyümi vagy hogyan tanácstalan vagyok segitsetek
2008. szept. 19. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
"Normális" orvos azt ajánlja, hogy 6 hónapos korig akkor se adj mást, ha tápszeres. A tápszer is jobb, mint a túl korai hozzátáplálás.
2008. szept. 19. 22:16
 2/10 A kérdező kommentje:
nem a kritikákra vagyok kiváncsi.a fiam rossz evő joformán semmi féle tápszert nem eszik meg.kérem a válaszadokat tartozkodjanak a kritikáktol mert nem erre vagyok kiváncsi
2008. szept. 19. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia.Nincs ezzel gond,kell az új íz.Az én picim is 4hós,és sok gyümit eszik.Én 3-4 napig kóstoltatom,utána már teljes adagokat kap.Ha addig nem lett baja-kiütésre,hasmenésre gondolok-nyugodtan emelheted az adagot.Őszibarack,alma,banán,sütőtök,sárgarépa,krumpli,szőlőlé,baracklé,szilvalé,almalé,ezzel indíthatsz.Érdemes megnézni a baba italokat, desszerteket és zöldségpüréket-a 4hósnak valót-mert sok féle van.Én előszeretettel adom neki.A Kecskeméti jó árban van,és a minősége is jó.De minden gyártó más fajtát kínál.Nálunk a tízórait és az uzsit már kiváltotta a gyümi.Általában pépesítek neki banánt,őszit és ahhoz keverek üveges desszertet,kb.fele-fele arányban.Van aki tápszerrel hígitja,én nem.A zöldségeknél ugyanez a helyzet.Arra figyelj,h egy nap csak egy új ízt adj,és pár napig kínáld azzal.Már bevezetett ízzel keverheted,az nem gond.
2008. szept. 19. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia nyugottan ahatsz neki pépes dolgokat,nekem a kisfiam még 3 hónapos sem volt mikkor az almát megkóstóltattam vele.Szépen hozzászoktattam más ízekhez.4 hónapossan már húslevest evett kevés répával,melette még szoptattam 18 hónapig.A kisleányom 3 hónapos és eszik almát,és Hipp pépes ételeket.Napközben adom neki estére még nemjó ilyennel leterhelni a pociját.Én mindig 2 szopi között adok neki.
2008. szept. 20. 08:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is 3 hónaposan kezdett kóstólgatni, mert tápszeres, és nem hízott rendesen.

Fokozatosan bevezetheted az új ízeket, és szépen enni fog.

Mi most 8 hónaposak vagyunk, és már egy ideje csak este, éjjel, és reggel eszik tápszert. Napközbe 3-4-szer rendes kaját.

2008. szept. 20. 10:25
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat akkor már váltsak ki 1 étkezést?
2008. szept. 20. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:
A 2.vagyok.Persze,nyugodtan.A tízórait,vagy az uzsit.
2008. szept. 21. 00:29
 8/10 A kérdező kommentje:
és akkor mennyit és mit adjak neki?
2008. szept. 21. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
A2. vagyok.Gyümit adj,2-3 félét is össze keverhetsz azokból,amit már ismer.Pl.alma-őszibarack-banán,körte-alma,alma-banán, stb.Vagy adhatsz neki üvegest-én azt szoktam,olyanok is vannak ,amiket én nem tudnék megcsinálni pl.vilmoskörte-birsalma-és olyan is van amiben teljes kiőrlésű rizs van-a rizs gluténmentes,tehát adhatod!-azok laktatóbbak.Van a Kecskemétinek és a Hippnek is.Ezek mind 4hós kortól adhatók.Ha nem eszi meg mindet az se gond,felbontás után 2 napig tárolhatod a hűtőben.
2008. szept. 21. 23:35
 10/10 A kérdező kommentje:
aha értem hát ezeket már kapja csak a gond hogy 4-5 teáskanálnál többet nem eszik meg.egyébként is nagyon rossz evő.semmit sem szeret még a tápszert sem
2008. szept. 22. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!