Lézeresen megműtötték a lábujjam és a doki engedélyezte a Cataflam szedését. Biztos nem árt?
Figyelt kérdés
megkérdeztem a nőgyógyászomat és azt mondta, hogy nyugodtan szedjem a Cataflant naponta. (kell is mert fáj nagyon....). más is szedett terhesen?
24 hetes kismama :)
2009. júl. 21. 20:16
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én is szedtem, és másoktól is hallottam, úgyhogy nyugi!!!!!!!!
Jobbulást!!
30h km
2/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ezt tegnap irtam ki,jo hogy mindenki mast mond nem?ha a dokid mondta biztos ugy van
3/5 anonim válasza:
20:40.es vagyok.bar a betegtajekoztaton rajt van hogy a terhesseg utolso harmadaban tilos,olvastad?en igen,igaz en akkor is bevettem egyet mert nagyon fajta fogam es nem volt mas.de igy megnyugtat hogy neked engdi az orvos
szia
4/5 anonim válasza:
hát ha nem muszáj sztem ne vegyél be semmit, vagy enyhébb fájdalomcsillapítót, Panadolt vagy ALgopirint. Terhesség alatt egyetlen egyszer vettem be 1 db Panadolt eddig, mert akkor voltam ott, hogy nem bírom tovább. Pedig az elmúlt 26 hétben napokon keresztül olyan fejgörcseim voltak, hogy néha szó szerint csillagokat láttam. Bedurrant a bölcsességfogam (akinek volt már ilyen tudja mit jelent) és becsípődött a derekam... de egyetlen egyszer vettem csak be gyógyszert. Kitartás! Én személy szerint a Cataflamot nem venném be....
5/5 anonim válasza:
Szerintem ha a doki azt mondta hogy lehet, akkor lehet ha muszáj. A beteg tájékoztatót bogarázd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!