Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csáazármetszés után mikor...

Csáazármetszés után mikor lehet felüléseket csinálni?

Figyelt kérdés
Csak egy párat szeretnék.4 hetes anyuka
2008. júl. 31. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Még ne csinálj semmit, max a fej-váll vonaláig emelkedj fel de a lapocka lennt maradjon. Kb a 6. héttől már mehet óvatosan feljebb, de a derekad akkor is maradjon lennt. Később megpróbálhatod a lábleengedést is de a derekadra akkor is figyelj!

Gyógytornász anyuka

2008. júl. 31. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg jó kérdés!? Szerintem, ahogy kihoztak a műtőből máris ugrándozhatsz! Bocsi, viccnek is durva volt. Aktivan sportoltam, "teke", ami eléggé igénybe vette a hasizmot, fenekem, stb, márciusban császároztak, de még nem jutott eszembe, hogy lemenjek a pályára gurigázni.

80 kg-val szültem, most 64 kg vagyok. A váságom szépen gyógyult, néha érzem, ha hirtelen odanyúlok, meg ha a pici odarúg.

Szerintem, még 4 hetesen korai lenne fittnesezni, de ha birod, akkor pár hasizom gyakorlatot csinálhatsz.

Jó babázást!

Üdv.

2008. júl. 31. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!