Szülés után ha nem volt gátmetszés mennyi idöre rá lehet szexelni? A méhszájnak mennyi idö kell a gyógyuláshoz?
Én csak azt tudom, hogy anyáink, nagyanyáink is kivárták a 6 hetet. Az orvosom javasolta,hogy várjuk ki a hat hetes kontrollt, hát kivártuk. Igaz, én hiszek az orvosomnak. Amikor várandósság alatt fekvést írt elő feküdtem, amikor diétát, diétáztam. Azt a hat hetet meg mind a négy gyermekünk születése után kibírtuk.
Mindenki döntse el maga, hogy kockáztat vagy sem.
Sajnálom,hogy erre az oldalra primitív embereket is engedtek regisztrálni!
Akkor hat tegyek még habot arra a bizonyos tortára! 6 hetes kontrollon sem voltam a második és a harmadik szülés után!
Egyébként miért baj az,"kedves primitív pontozó" hogy egyesek tisztában vannak bizonyos dolgokkal??
Itt jobbára csak "okoskodókkal" találkoznak a Kérdezők,ezek az "okoskodók" pedig rettentően elbutítják azt,aki szeretne valamit tudni.
Kedves Kérdező!
Csak magadra hallgass,és az ösztöneidre!! - kárt így nem tehetsz!
Üdv: 2x lepontozott,józan paraszti ésszel gondolkodó 3 gyermekes anyuka!
Miért nem lehet mindenki ilyen kulturált?!
Nálunk nem nézik meg,hogy szó szerint minden rendben van e, a második gyermek születése után derült ki,hogy az előző gátmetszés nem gyógyult rendesen-noha az első gyermek születése után voltam kontrollon.
Amúgy azon akadtam ki,hogy - oké,hogy valakinek nem tetszik,hogy mi nem tartottuk be a "szex tilalmat" bár ezt úgy gondolom,hogy mindenki a saját portáján sepregessen ... de hogy nem tud annyit sem,hogy miért nem ajánlott 6 hetes kontroll előtt szeretkezni... nincs tisztában valaki a dolgokkal... és ehhez nem kell 3 gyermek!
A lányaim felnőtt korukban azt csinálnak majd amit akarnak,én max tanácsot adhatok nekik,amit vagy megfogadnak,vagy nem. Nyílván a legjobbat szeretném Nekik!
Szép álmokat Nektek!! :-)
Na,most mást pontoz az értelmileg alultáplált?? Csak tudnám mi értelme van??
Kedves 19. Válaszadó!
Márpedig ösztönök vannak! Az más tészta,hogy van akinek érdemes hallgatni rájuk,és vannak olyanok is,akiknek az ösztönei tévednek. Azt hiszem,ezen nincs is mit vitázni.
Szerintem nem kellene keverni a butákat,akiket említettél (hogy a dokit hibáztatják,holott a saját butaságuk miatt lett valami bajuk) és azokat,akik ösztönösen cselekednek,és képesek elismerni,ha valamit nem úgy kellett volna. Nagy különbség van a két típus közt!
Legyen nyugodt,békés estétek!
Üdv:3gyerkőcös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!