Császár előtt mennyit "szoktak" hagyni vajúdni?
22.18 vagyok: szerintem azért gondolja hoyg lehet hoyg megszülöd, mert a második babát jóval könnyebb úgy általában, és gyakran gyorsabb is a vajúdás-kitolás, lehet hogy tényleg nem lesz rá idő és nem akar csalódást okozni - jobbnak látja ha erre is felkészít.
A másik dolog pedig, hogy szerintem, mivel nem tudhatod hoygan fog alakulni, ne hergeld magad előre ezen a kitolás-fájdalom,szétszakadok dolgon, mégpedig azért, mert tényleg előfordulhat,hoyg úgy alakul hoyg normál úton szülsz majd, és akkor az ilyen előre magadba "diktált" félelmek miatt nem lesz könnyű.
Ne blokkold magad előre.
Én azt kívánom, akár hoyg alakul, pozitív élményed legyen, még akkor is ha megszülöd normál úton!
Minden jót!
Szia.OLVASD EL!!!KÉRLEK:)
Az első szülésem nekem is császár volt (összesen 72 órát vajúdtam és 2 órát nyomtam),mire rájöttek,hogy nem fogom tudni megszülni/fizetett orvosom volt!/.
A 2. terhességet végig rettegtem,kijelentette a doki,hogy simán megszülöm,mert a baba nagyon jól van semmi sem indokolja,hogy ebből is császár legyen,pedig könyörögtem a babónak,hogy intézkedjen bentről;)
És most jön a lényeg..12:30-kor ébresztettem apát,hogy ideje ini 5 perceseket mérek,de nem erősek,a fájások úgyhogy még jó sok idő.Beértünk a kórházba,20 perc alatt akkor már 3 perceseket mértem,megvizsgált a doki és kérte,hogy amennyire csak bírok fussak a szülőszobába.
Hidd el annyira meglepődtem,hogy én olyan jót kacagtam azon a készültségen felfeküdtem az ágyra szétkapták alattam és mire feleszméltem már nyomtam is. 3.nyomásra kint volt a kisfiam.Annyira elzsibbadtam,hogy nem éreztem,hogy megszületett.Megpuszikáltam,aztán elvitték,mert engem elaltattak a betapintás miatt.Összevartak kitisztítottak miközben én aludtam;)Mire felébredtem már cakli pakli készen voltam.Felvittek a szobába egy óra múlva hozták a fiamat is ..és fel tudtam állni hozzá, tudtam jönni-menni,csúcs volt.
Szóval visít a külömbség császár és sima között.
Nem vagyok a császár mellett, ezt szeretném leszögezni. DE!! Indokot bármikor ki lehet találni, az orvos azt ír rá a papírra, amit akar. Ez csak rajta múlik.
7 hete szültem a második babám, mind a kettőt császárral. Utáltam, mert nagyon fájt, és az csak nehezített a helyzete, hogy láttam, akik simán szültek, vígan jöttek, mentek, én meg mint akit agyonvertek, olyan voltam.
Szerettem volna simán szülni, de esélyem sem volt rá. Még csak nem is vajúdtam, a max fájásom, ami az olyan 50-60-as volt, de ezt is csak azért tudom, mert amikor készítettek elő a műtétre, rámtették azt a mérőt, nem is tudtam, hogy azok fájások.
Amúgy meg, még szülésig bármi lehet, a másodiknál engem nst-ről vittek a műtőbe.
Köszönöm a válaszokat!
A jövő héten megyek az orvoshoz és akkor még egyszer rákérdezek a dolgokra, remélem megnyugtat. A múltkor is meg tudott nyugtatni. Én nagyon bízom benne, szerintem vér profi az ember. Annyit azért fogok tőle kérni mindenképpen, hogy a lehető leghamarabb jöjjön be hozzám a szülőszobára mert ha Ő ott van akkor mindjárt más az egész. Az elsőnél nem sietett bár mondták, hogy kb. 1,5 órája ment haza mert ügyeletes volt éjjel én meg beértem reggel 8-ra. Pech-em volt. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!