Melinda F. kérdése:
Magzatviz szivàrgàsrol szeretnék érdeklodni! Mibol tudom, hogy az magzatviz és nem màs? 32. hét végén vagyok és kb: 2 napja reggelente vizes àllagu "folyàst" észlelek és nem kevés mennyiségben! .
Figyelt kérdés
...Eleinte màsra gondoltam, de ez nem olyan! .A hasam alja néha néha menstruàcios gorcs szeruen szurkàl. Màr van egy kislànyom de ilyen még nem volt velem! Voltam orvosnàl kb: 1 hete mivel nagyon begorcsolt a gyomorszàj tàjékàn de ott nem volt semmi gond és a méhszàj is teljesen zàrt volt! Vàrom a vàlaszokat ha valaki esetleg tud segiteni! KOszonom.2011. nov. 24. 11:23
11/11 Marilyn88 válasza:
ja és még annyit, h a magzatvíznek enyhén édes illata van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!