Szülés után mennyi idővel szeretkeztetek először és mikor élveztétek először?
Hát úgy heti 3-4szer vagyunk együtt (férjem többször is szeretné, de megérti, hogy kimerült vagyok-mi babánk nem alussza át még az éjszakát és szoptatok még)
Kb a felében jön meg az "étvágy" a másik felében, meg csak élvezem, de semmi különös. Jó érzés, hogy neki jó és így ennyi.
De van mikor egyáltalán nincs kedvem a (behatolásos)szexhez, de ilyenkor van más, amivel örömet tudok neki okozni.
28/n
Mi úgy 10-12 hét után kezdtük újra. Nem volt rossz. De elég sok idő kellett, mire megkívántam igazából. Nálunk inkább az volt a baj, hogy császáros voltam, és megrepedezett a bőröm, ezért volt, hogy kívántam, de nem volt az igazi. Kislányunk 3-4 hetes kora óta átalszik minden éjszakát. ( most 1 éves, éjjel 12!!! órát aludt!)
Ráadásul a sebem is elgennyesedett...
3 hónap után, és borzalmasan fájt!!!! a kislányom 6 hónapos volt, mikor kezdet ismét jó lenni, és nem fájt már.
Most ugyanolyan, mint szülés előtt. (talán annyi, h szerintem a méhszáj kicsit lejjebb került, és néha érzékeny bizonyos pózokban)
Ja, s amíg szoptattam, teljesen száraz voltam, és egyáltalán nem volt nemi vágyam. Aztán szoptatás után egy idővel helyreálltam.
Nagyon féltem, h majd úgy maradok.
Utolsó vagyok:
Mi terhesség előtt állandóan sexeltünk, és azt mondtam, h ha gyerek lesz, akkor is így fog maradni, és nem lakom le magam, mint a legtöbb nő szülés után.
Viszont sajna nem nagyon tudtam tejesíteni a fogadalmam, mert senkire nem tudom bízni a babát, így nagyon kevés időnk jut egymásra,. Most egy éves a gyerek, és most érzem úgy, hogy kezdem összeszedni magam- Lefogytam stb.
Tényleg nem szabad elhagynunk magunkat, akármilyen fárasztó is a babázás.Sok minden változik, ha anyák leszünk, de nem szabad elveszni hagyni a NŐT!
6-8 hét után, borzalmas volt. Kihagytunk 2 hónapot aztán próba, még mindig rossz, megint 1 hónap után próba, valamivel jobb volt, de nem kívánom egyáltalán a szexet, gondolni sem bírok rá. Így én nem szorgalmazom, párom meg türelmesen vár (valameddig)
7 hónapja szültem.
6 hét után volt az első - kegyetlen rossz.. Aztán próbáltuk még párszor, de az érzés nem változott. Kimaradt egy hónap, utána valamivel jobb volt.. Azaz már nem fájt, de jónak sem éreztem. Ráadásul száraz vagyok, mint a sivatag.
5 hónapja szültem, most még mindíg itt tartunk.. A nőgyógyászommal a héten konzultáltam, azt mondta, amíg nincs helyen az ösztrogén, és nem apad el teljesen a tejem (nagyon-nagyon minimális van, de sajnos 2 hónapja nem szoptatok - nem kell már a fiamnak), addig ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!