Szülés után mennyi idővel szeretkeztetek először és mikor élveztétek először?
Kedves Utolsó!
Nem volt rossz, hogy Te nem kívánod és ő "használja a tested" és ott vonaglik, nyög rajtad? Hogy tetted túl magad rajta?
hát ezt ne úgy képzeld el, h ő "használt"! ez így kicsit durva. együtt voltam vele, persze nem minden nap, csak 1-2 alkalommal egy héten és néha nagyon jó volt! persze azon ügyeskedtünk, h h lenne nekem jó, h h érzem jobban, hogyan élvezhetném annyira, mint előtte. új pózokat kerestünk, új dolgokat próbáltunk ki, szóval egyfajta kísérletezés volt ez az időszak. és sikeres volt, mert elértünk oda, h újra kívánom, minden nap együtt vagyunk, és még jobb a szex mint előtte.
szerintem inkább ez, minthogy hónapokig vagy akár évekig ne kívánjam és ne élvezzem vele az együttlétet! én VELE élek és nem MELLETTE! és azzal, h lett egy fiunk én még ugyanúgy az ő párja vagyok, nem csak a fiunk anyja.
szülés után megváltozik a testünk és rá kell jönni, h mit élvezünk, h mire vágyunk, mert tuti, h nem arra, amire előtte! és ha valaki ennek érdekében nem hajlandó semmit tenni, akkor magára vessen, ha a férje más nők után néz majd. mert előbb utóbb ez lesz, kár tagadni. semmi nem oldódik meg magától, mindenért tenni kell egy kapcsolatban. ezért is.
szóval erőltessétek meg magatokat, ha nem akarjátok azon kapni magatokat, h a férjetek lelépett egy csini fiatal lánnyal! szerezzetek be pár szexy fehérneműt, egy kámaszutrát, és fedezzétek fel újra a szexet! akinek nem inge ne vegye magára...
Kedves Kérdező! Kicsit önző a felfogásod az utolsó két hozzászólás alapján. Sok Nő elvár mindent a férjétől, de Ő nem nagyon képes, hogy nyújtson is. Aztán megy a pillázás, hogy d.sznó lelép... erről ennyit.
Én már másfél hét után kényeztettem a párom a megfelelő módon (akkor még nem volt szex), és nem azért mert elvárta, hanem mert szeretem, és tudom, hogy bármilyen türelmes is, szüksége van Rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!