Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » APAS SZULES! Vajon miert...

APAS SZULES! Vajon miert irtoznak tole?

Figyelt kérdés
Sziasztok 39 hetes vagyok es a parom nem szeretne be jonni a szulesre... ez nekem eleg rossz mert akkor valoszinuleg egyedul leszek bent :S Az elozmenyeket azert tudni kell regebben o a Korhazban dolgozott a szuleszeten es rengedteg kislurko vilagrajottet latta es szerinte annal veresebb dolog nincs es a sajat babajat nem szeretne ugy lettni.. raadast tegnap meg volt egy olyan kijelentese is hogy nem biztos hogy ha vegignezne engem hogy utana ugyanugy nezne ram szal valoszinu undorodna tolem az mondjuk nagyon rosszul eset de el fogadom nem mindenki birja az ilyet fel dolgozni meg nem is igazan eroltetem a dolgot csak rosz hogy egyedul kell vegigcsinalni...... volt aki egyedul csinalta vegig?
2011. nov. 22. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem még nincs babám, de az biztos, hogy velem nem jönne be a párom a szülésre. Tudom sokan azt mondják ez megváltozik majd, de biztos hogy nem. Az orvosokon illetve akiknek ott kell lenni azokon kívül senkit nem akarok bent tudni. Majd utána találkozom velük.
2011. nov. 22. 15:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem semmi pénzért ki nem hagyta volna. Tavasszal lesz a harmadik :)

Én azt tapasztaltam, hogy a férfiak többsége egyáltalán nem irtóznak tőle.

Amikor az első babámat szültem, akkor egy csajjal együtt vajúdtam, nála mindhárom szülésnél az anyósa volt bent.

Szerintem nem túl jó ötlet egyedül lenni, pláne úgy, hogy a nyelvet sem beszéled túl jól, viszont a férjed döntését tiszteletben kell tartanod. Keress egy barátnőt/anyát/anyóst, aki melletted lesz, hidd el, neked is könnyebb lesz.

2011. nov. 22. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se akart bejönni a férjem,de végül csak bent volt mindkét szülésnél. A fejemnél volt, és mikor kibújtak a gyerekek,elvágta a köldök zsinórokat. Most tervezzük a harmadikat és közölte velem,hogy erről sem szeretne lemaradni. Nem nézte a véres alsó felemet, csak lefotózta a mellemre rakott újszülöttkét és aztán kiment.
2011. nov. 22. 16:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is külföldön szültem, a nyelvvel nekem nem volt gondom, de sok mindent kitolásnál nem is mondanak, max. nyomd, vagy most ne nyomd. :)

Ha bármi probléma adódik, az gáz, ha nem érted mondjuk, de én készültem, ami szakkifejezés, azokat is gyakoroltam előtte. Ill. nem szégyen kérdezni, hogy ezt hogy értette, magyarázza el, nem érted.

A kitolásig akart csak bent lenni a párom, aztán jött a szülésznő, és mondta neki, hogy most már kezdődik a buli, távozzon, ha nem akar maradni. Végül bent maradt, élete legszebb élménye volt. De ez férfira válogatja, ne erőltesd, ha nem akarja. Csak kérd meg, hogy a vajúdásnál esetleg ha bent lenne, és erőt adna, mert félsz, annak nagyon örülnél.

2011. nov. 22. 16:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi apás szülésre készültünk, végül császár lett, de megfoghatta a babát, ellentétben velem. Másodszor altattak, akkor meg apa előbb látta, mint én. :) A vajúdás alatt végig velem volt, így alakult a legjobban, ha most végiggondolom.
2011. nov. 22. 17:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megint az 5. válaszoló vagyok. Sajnos nővéremet - mivel a baba nem fordult be - 10 óra vajúdás után császározni kellett. Addig a vajúdás alatt a párja végig ott volt, fogta a kezét. A műtét alatt kint kellett várnia. Miután Baba megszületett, Ő babusgathatta egy darabig Anya helyett. De sógorom és nővérem is a mai napig sajnálják, hogy Apa nem lehetett ott végig, nem vághatta el a köldökzsinórt és az egyéb meghitt dolgok is kimaradtak...

2011. nov. 22. 17:31
 17/23 anonim ***** válasza:
2011. nov. 22. 17:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is azt mondta,hogy aztán biztos nem jön be a szülésre...Aztán a végére meggondolta magát.Nagyon nagy segítség volt,hogy ott volt és fogta a kezem..Tartotta a fejem ha nyomnom kellett..Nem nézte premierplánban,így a legvéresebb részletet nem látta..Viszont a méhlepényt megnézte mikor a szülésznő nézegette,hogy megvan-e egy darabban.:)És amikor kibújt a babónk és elvágták a köldökzsinórját,bebugyolálták egyből az ő kezébe adták.Édesemnek egyből könnybe lábadt a szeme..:)Aztán kiment a csecsemős nővérrel amíg lemosták a picit meg megmérték,ott volt vele és ő hozta vissza.Így mire visszaért már össze varrtak..Most vagyok 38+2 hetes és bármikor indulhatunk szülni,mert végig 2 ujjnyira nyitva vagyok és a nyákdugóm is elment tegnap,de most is ott szeretne lenni velem..Már mindent elintézett,hogy velem lehessen bent..
2011. nov. 22. 19:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálunk én nem akartam hogy bejöjjön egyik gyereknél sem. Igaz ő inkább hálás volt ezért nem akarta ő sem. Én utálom ha bárki lát kínlódni, a dokik meg a szülésznők azért vannak ott hogy segítsenek de én őket is elhajtottam, konkrétan a kitolásig nem érhetett hozzám senki. Csinálhatnátok azt is, hogy csak a vajúdásig van bent veled és a kitolásnál kimegy, vagy ha nagyon nem akar kérd meg anyukádat, tesódat, barátnődet, vagy bárkit akivel bizalmas a viszonyod, mert nem mindenki szeret ilyen kor egyedül lenni. A párodnak meg mondd meg hogy el ne mozduljon a folyosóról amíg te szülsz. Néha elég a tudat is, hogy ha kell itt van egy köpésre...
2011. nov. 22. 23:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Majdnem egyszerre írtuk ki ezt a kérdest. Csak én pont a másik feléröl közelítettem meg. :) A fentebb már belinkelt kérdés az enyém. Ajánlom azokat a válaszokat is elolvasásra.

Én nem eröltetném a párod! Vannak ilyen férfiak, és ha nem akar bemenni, akkor annak oka van!

2011. nov. 23. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!