APAS SZULES! Vajon miert irtoznak tole?
Az én férjem semmi pénzért ki nem hagyta volna. Tavasszal lesz a harmadik :)
Én azt tapasztaltam, hogy a férfiak többsége egyáltalán nem irtóznak tőle.
Amikor az első babámat szültem, akkor egy csajjal együtt vajúdtam, nála mindhárom szülésnél az anyósa volt bent.
Szerintem nem túl jó ötlet egyedül lenni, pláne úgy, hogy a nyelvet sem beszéled túl jól, viszont a férjed döntését tiszteletben kell tartanod. Keress egy barátnőt/anyát/anyóst, aki melletted lesz, hidd el, neked is könnyebb lesz.
Én is külföldön szültem, a nyelvvel nekem nem volt gondom, de sok mindent kitolásnál nem is mondanak, max. nyomd, vagy most ne nyomd. :)
Ha bármi probléma adódik, az gáz, ha nem érted mondjuk, de én készültem, ami szakkifejezés, azokat is gyakoroltam előtte. Ill. nem szégyen kérdezni, hogy ezt hogy értette, magyarázza el, nem érted.
A kitolásig akart csak bent lenni a párom, aztán jött a szülésznő, és mondta neki, hogy most már kezdődik a buli, távozzon, ha nem akar maradni. Végül bent maradt, élete legszebb élménye volt. De ez férfira válogatja, ne erőltesd, ha nem akarja. Csak kérd meg, hogy a vajúdásnál esetleg ha bent lenne, és erőt adna, mert félsz, annak nagyon örülnél.
Szia!
Megint az 5. válaszoló vagyok. Sajnos nővéremet - mivel a baba nem fordult be - 10 óra vajúdás után császározni kellett. Addig a vajúdás alatt a párja végig ott volt, fogta a kezét. A műtét alatt kint kellett várnia. Miután Baba megszületett, Ő babusgathatta egy darabig Anya helyett. De sógorom és nővérem is a mai napig sajnálják, hogy Apa nem lehetett ott végig, nem vághatta el a köldökzsinórt és az egyéb meghitt dolgok is kimaradtak...
Majdnem egyszerre írtuk ki ezt a kérdest. Csak én pont a másik feléröl közelítettem meg. :) A fentebb már belinkelt kérdés az enyém. Ajánlom azokat a válaszokat is elolvasásra.
Én nem eröltetném a párod! Vannak ilyen férfiak, és ha nem akar bemenni, akkor annak oka van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!