Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » APAS SZULES! Vajon miert...

APAS SZULES! Vajon miert irtoznak tole?

Figyelt kérdés
Sziasztok 39 hetes vagyok es a parom nem szeretne be jonni a szulesre... ez nekem eleg rossz mert akkor valoszinuleg egyedul leszek bent :S Az elozmenyeket azert tudni kell regebben o a Korhazban dolgozott a szuleszeten es rengedteg kislurko vilagrajottet latta es szerinte annal veresebb dolog nincs es a sajat babajat nem szeretne ugy lettni.. raadast tegnap meg volt egy olyan kijelentese is hogy nem biztos hogy ha vegignezne engem hogy utana ugyanugy nezne ram szal valoszinu undorodna tolem az mondjuk nagyon rosszul eset de el fogadom nem mindenki birja az ilyet fel dolgozni meg nem is igazan eroltetem a dolgot csak rosz hogy egyedul kell vegigcsinalni...... volt aki egyedul csinalta vegig?
2011. nov. 22. 14:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
63%
Én. Mondjuk nálunk én nem akartam főleg, a párom meg megértette. Fura, de engem feszélyezett volna. 3-szor szültem, mindig kint izgult értünk.
2011. nov. 22. 14:20
 2/23 A kérdező kommentje:
En igazabol csak azt szeretnem hogy mikor vajudok akkor legyen ott nem mikor kinyomom a babat .....jo lenne ha fogna a kezem es csupan ott lenne mar az sokat segitene
2011. nov. 22. 14:22
 3/23 anonim ***** válasza:
63%
Második szülésem lesz, én sem szeretném ha látna ilyesmit.Majd ha kibújt.Nekem egyedül jó.
2011. nov. 22. 14:23
 4/23 anonim ***** válasza:
73%

én nem is szeretném hogy a férjem bent legyen. valahogy úgy érzem hogy ez nem az ő dolga és meg tudom érteni hogy azok után másként nézne rám.fordított esetben, ha én lennék a férfi akkor én sem szeretnék bennt lenni.

persze legyen ott a kórházban kint a váróban :)

2011. nov. 22. 14:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi lenne, ha csak a vajúdásnál lenne bent, hogy fogja a kezed, adna egy korty vizet stb. A kitolási szakasznál ki is mehet, és így nem látná a véres részét a szülésnek. Szerintem ez egy egész jó kompromisszum lenne...

(Azt azért hozzáteszem, hogy a férjem szerint élete legszebb élménye az volt, amikor elvágta kislányunk születésekor a köldökzsinórt :D)

2011. nov. 22. 14:28
 6/23 A kérdező kommentje:
Hat cSajok neketek olyan jo hogy igy gondoljatok.... egyebken az elejen en is igy gondoltam de most a vege fele irtora felek az egesztol :S Meg en kulfoldon vagyok es a nyelvet se tudom olyan jol :S
2011. nov. 22. 14:29
 7/23 A kérdező kommentje:
5 valaszolo !en is ezt szeretnem bar mondjuk ezen gondolkodik .. csak azt mondja hogy milyen mar az ha mikor jon a baba akkor meg ki megy ... mondtam neki te olyan dilis vagy akkor fogod magad es ki mesz ennyi....
2011. nov. 22. 14:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt nem értem, ha már volt egy csomó szülésen, akkor azt is tudja, hogy

a) ez egy tök természetes dolog

b) ha a fejedhez áll, akkor a véres részét egyáltalán nem kell nézni

c) ha Te kifejezetten szeretnéd, akkor ennyit megtehetne értetek...

Viszont én is azt gondolom, hogy erőltetni ezt nem érdemes. (Mert az is lehet, ez most jut eszembe, hogy annyira félt Téged, hogy azért nem akar ott lenni, mert nem tudja, mit csinálna, ha valami komplikáció adódik, csak ezt meg nyilván nem akarja Neked mondani, nehogy izgulj)

Szerintem ha már ez így eldőlt, keress valakit, egy dúlát, egy barátnőt, egyedül szerintem nagyon nehéz, legalábbis nekem az lett volna...

2 gyerekes pocakos

2011. nov. 22. 14:32
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem is engedik az apás szülést. De én nem is biztos, hogy szeretném, és szerintem ő sem, rákérdeztem, hogy ha lehetne bejönne-e és valami olyamit mondott, hogy mittudomén, gondolom, mert igent mondani hazugság lett volna részéről, nemet mondani szégyellt :)

Én úgy képzelem, hogy ameddig lehet, itthon vajúdok, és ott majd a folyosón fog drukkolni nekünk.

Nagyon jó a dokim, annyira bízom benne, hogy szép, könnyű szülésem lesz vele :)

2011. nov. 22. 14:39
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, az én férjem első körben kijelentette, hogy ő aztán nem, nem bírná.

Azután megbeszéltük azért a vajúdásnál mégis velem lesz és ha úgy érzi kimegy. Hát nem ment ki. Innenstől kezdve mindenkinek reklámozta, hogy az apás szülésnél nincs is jobb dolog. Másodiknál szegénykém mesze volt, na ne mondjam hány km-t tett meg hány perc alatt, hogy le ne maradjon a szülésről:) Azt mondta semmi pénzért nem hagyná ki, hogy bennt legyen velem, szóval kockáztatta a traffi csekkeket :) Semmi változás nem volt nála utána az életünkben. Szoktak vele kekeckedni a haverjai akik úgy hiszik ők nem bírnák, de férjem azt mondja az 5-diknél is bennt lenne és örült, hogy rábeszéltem és megvolt a lehetősége velem ezt végigcsinálni.

2011. nov. 22. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!