Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülés közben a baba...

Ha szülés közben a baba szívhangja nagyon lelassul, lesz ebből később baja?

Figyelt kérdés
Ez esetleg oxigénhiányt jelez? Járt így közületek valaki?
2011. nov. 15. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

22:56-os vagyok.

7/10 volt az apgarja. Az 5-perces más 10/10.

2011. nov. 16. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Fehérjét találtam a vizeletemben egy itthon elvégezhető teszten. Bementünk a kórházba, ott ctg-re raktak. A baba szívhangja már ekkor állandóan esett. Úgy döntöttek, hogy megindítják a szülést (38+2). Vajúdás alatt is folyamatosan lassult, akár hogy forgolódtam az ágyon, ezért sürgősségi császár lett belőle. Eddig minden rendben van vele, bár még csak 6 hetes. 8/10-es volt az apgarja.
2011. nov. 17. 01:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak esett a szivhangja de sajnos mar csaszarozni nem tudtak mert tul lent volt a szulo csatornan. Az volt a legnagyobb ijedseg, hogy a szivhangjat is kezdtek elveszteni mivel egyre lejebb csuszott igy a hasamra helyezett "kutyu" mar nem tudta erzekelni igy alig tudtak megmondani mennyire esik. :( Aztan valami muszer szeruseget helyeztek a baba feje tetejere a szulocsatornan keresztul es ezzel probaltak a szivhagot monitorozni. Folyamatosan esett. Arra emlekszem, hogy mondta a doki, hogy csinal egy gatmetszest es ha akkor sem tudom kinyomni akkor vakum lesz. De szerencsere a gatmetszes utan kinyomtam a kisfiam.
2011. nov. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!