Hányas apgarral született a babád?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 23:59
1/32 anonim válasza:
Szuleskor 9 pontot kapott, az azt 10-15 perccel koveto vizsgalaton 10 pontot, de en nem magyarorszagon szultem, lehet otthon nincs 2 vizsgalat.
2/32 anonim válasza:
Először 10/9-et, a következőn 10/10-et. Magyarországon is 2 mérés van. :)
3/32 anonim válasza:
:D akkor legalabb az ugyanugy mukodik
4/32 anonim válasza:
Szia, 9/10-et.
A második válaszolót nem értem. Én úgy tudom csak 2 számot adnak összesen. Az első szám a születéskor, a második pedig utána 5 perccel. Ezért van közte a / jel. Szerintem nincs olyan, hogy 2 x valamennyi/valamennyi. Nem is volt régebben sem, 3 lányom van, mindnek két száma van csak.
5/32 anonim válasza:
Lehet, hogy két gyermeke van és mindkettőét leírta.
Amúgy nálunk is 9/10 volt. :-)
6/32 anonim válasza:
2. vagyok.
az elsőnél 9-et kapott a 10-ből
a másodiknál 10-et a 10-ből
bocsi, hogy bezavartam, ahogy írtam...
7/32 A kérdező kommentje:
A 7/10 nagyon rossz? Lehet amiatt később szövődmény, hogy az első 7? Vagy tök mindegy, mert 5 perccel később már 10 volt?
2011. nov. 13. 00:39
8/32 anonim válasza:
Nekem 10 volt,és 3 mérés volt,mindenhol a 10-et irták rá.Én úgy tudom születés után,5 percel utánna és 10 perc múlva.Most megnéztem a papirt 10/1,10/5,10/10.A kérdezőnek,szerintem ne aggódj emiatt,ha utána minden rendben volt,akkor semmi baj a babáddal!
9/32 anonim válasza:
Mivel a későbbi számod 10, ezért nem lesz semmi baja a babádnak, csak mert 7-essel született. Talán csak egy kicsit jobban megviselte őt a szülés.
Én gyerekeim: 9/10, 10/10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!