Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után a hüvelyem...

Császármetszés után a hüvelyem feletti részen a vágás felett maradt egy nagy "pukli" és nem múlik? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, doki azt mondta, h majd elmúlik, de én ennek nem látom nyomát. A vágás amúgy szépen gyógyul. A pisilés is fáj, főleg a végén. Ez normális? 2 hete szültem.
2009. máj. 8. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmilyen műtéti hegről nem lehet kijelenteni, két héten belül, hogy teljesen meggyógyult. Nem igazán értem, hogy hol és ilyen pukli van, de egy ilyen műtéti heg még nagyon sokat fog igazodni. A pisilésnek nem igazán kellene fájni, bár ez is lehet a katéter utóhatása.
2009. máj. 8. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én gátmetszéssel szültem és nekem is maradt ott egy kis plusz bőrdarabka. Így gyógyult be a sebem. Az orvos szerint az nem baj, ha nem fáj. Ha a férjemet nem zavarja.... :)
2009. máj. 8. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

20:02-esnek a hasam alja és a vágás közti területen maradt egy kitüremkedés. Még ilyet nem láttam senkinek,nem is hallottam ilyenről. Nem azt irtam, h teljesen meggyógyult a vágás, hanem h gyógyul. A pukli meg nem akar lelappadni:(((((((

2009. máj. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!