Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális az hogyha császármets...

Normális az hogyha császármetszés után nem érzem a hasamon a vágás körüli bőrt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem másfajta műtétem volt, és sokáig érzéketlen volt körülötte a bőr. Szerintem normális.
2010. szept. 17. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem két császárom volt (4 éve és 2 1/2 éve) és most is érzéketlen ott a bőr. Olyan, mintha zsibbadna mindig.
2010. szept. 17. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hete volt császárom én sem érzem nagyon furcsa. A doki szerint ilyen marad.
2010. szept. 17. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 20 hónapja volt császárom, kb akkor éreztem újra ott mindent mire a kisfiam 1 éves lett.
2010. szept. 17. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális,ne aggódj:)
2010. szept. 17. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, normális hogy a vágás körüli terület érzéketlen. Az idegvégződések lassabban regenerálódnak mint a bőr és a szövetek. Az is lehet hogy ilyen marad, de nekem például kb. 1 év után állt vissza az érzékelés azon a területen. De azóta sem olyan mértékben mint előtte volt. (Remélem érthetően írtam le ;-))
2010. szept. 17. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is csatlakozni tudok teljesen normális és kb fél-egy év mire helyreállt nekem is!
2010. szept. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!