Volt már példa ilyen esetre szülésnél?
Arra lennék kíváncsi hogy ha valaki szülés előtt áll, vagyis beindult a szülés és nincs otthon a párja vagy még ha otthon lenne de nincs kocsijuk az hogy megy be a kórházba? Be utazgat vagy eleve előbb befekszik a kórházba? és ha előbb jön a baba mint várta? lehet ilyenkor mentőt hívni? Azt sem tudom elképzelni hogy van akinél megindul a szülés és bevezet, hogy azt hogy tudja fájásokkal :D nem vagyok ilyen helyzetben de nem is tudom mit kellene ilyenkor csinálni ezért kérdeztem meg :)
Köszi a válaszokat.
Nekem érdekesebb a helyzetem mert Szlovákiából megyünk Magyarországra szülni,30km-re ha a párom nem lesz itthon még mentőt sem hívhatok,de szóltunk a szomszédnak aki jó sofőr és nyugdíjas,és rokon is a páromnak,úgyhogy őt hívom majd,de azért remélem itthon lesz apa mert jobb lenne vele menni.Én biztos nem tudnék vezetni el sem érem a pedálokat a pocakomtól meg nem tudom forgatni a kormányt.
üdv 37hkm
Hát ez nem rossz!
Nekünk Budapesten belül "csak" 20 km, ami forgalomban több mint egy óra is lehet... :o(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!