Mennyire igaz amit a filmekben látni, hogy sokan ordítanak szülés közben? Tényleg igaz lenne, hogy az ember ennyire elveszíti a kontrollt?
Hat tenyleg mindenki maskeppen csinalja...en 23 orat vajudtam...a fajasok alatt eloszor csak halkan nyogtem, aztan mar annyira fajt, hogy hangosabb jajok is kicsutak.a tagulasi szakasz folyaman egyszer sirogorcsot es panikrohamot kaptam, mert olyan eros fajasok jottek, es nem kaptam levegot. a kitolasi szakasznal nem jott ki hang belolem, pedig ket ora 49percig toltam, mire a kisfiam kibujt...szoval tenyleg mindenki maskepp csinalja
ne izgulj ha sikitani kell sikits, ha sirni kell sirj...ne fogd vissza magad, boldog babavarast es gyors konnyu szulest
Szia. Én megfogadtam, hogy akárhogy fáj, nem fogok ordítani, de sajna nem így lett. A vajúdást bírtam, de a kitolásnál m ár sírtam, és a nyomás végén ordítottam is. De tegyük hozzá, hogy nekem nagyon nehéz szülésem volt, a szülőcsatorna nagyon szűk volt, így a gátmetszést is hamarabb kellett megcsinálni, nem akkor mikor már ott volt a feje a babának és baromira fájt az is, mert persze érzéstelenítőt nem kaptam, de a baba feje meg nagyon messze volt még és nem zsibbasztotta le.Remélem neked nem kell ilyesmit átélned.
Könnyű szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!