Miután beérek a szülészetre, egyből vizsgálnak? Hogy van a pontos menete? A vizsgálóba már borotválnak vagy előbb a beöntés (v. kúp) jön?
Én is a Dél-pestiben szültem. Ha nem akarod, hogy borotváljanak, akkor csináld meg magadnak és legalább az kimarad.
Egyébként minden szülés más és más. Nem lehet előre tervezni szerintem.
Valószínű: ctg, kézi vizsgálat, ha már "úgy" állsz, akkor beöntés, majd újabb vizsgálatok, egészen szülésig.
De lehet, hogy kapsz oxitocint, vagy edát, vagy már 1-2 óra és magadtól megszülsz vagy valami miatt császár vagy sorolhatnám. Szóval szerintem ne tervezz előre. Mondjuk én simán szerettem volna mindenképpen szülni - összejött. De a sorrend, hogy mikor mit csinálnak, akkor teljesen mindegy.
sok sikert és boldogságot
Szia!
Én Db-ben szültem, 5 perces fájásokkal indultunk el itthonról, mivel már ügyeleti idő volt, így az ambulancián vizsgáltak, majd felvittek a szülőszobára, ott legelőször átöltöztem a kórházi hálóingbe, utána megkaptam a beöntést, miután végeztem borotváltak volna, de ezt otthon megcsináltam, utána rámrakták az NST gépet, kaptam EDA-t és folyamatosan adagolták az oxitocynt.
Burokrepesztésem is volt, 18.20kor kerültem szülőszobára, 22.05kor megszületett a kislányom :):):)
NE IZGULJ, a szülésznő mindent mondani fog, hogy mikor mit és hogyan csinálj!!
Könnyű szülést Neked!
7 hós kislány anyukája
Mivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!