Létezik olyan, hogy valaki érzi a szülési fájásokat, de mások nem látják rajta, hogy vajúdik?
Figyelt kérdés
Olyan létezik,hogy valaki be megy szülni baba születéséhez pár nyomás kell?2011. okt. 27. 20:30
21/26 anonim válasza:
Az elsőnél nagyon erősek voltak a fájások, tuti látszott az eltorzult arcomon. A másodiknál sokkal kevésbé, olyankor csak a szemem csuktam be, és alig vettem levegőt. Aki nem látja a hasamat, nem tudta volna, hogy vajúdok. Persze ez csak a 10-5 perces fájásokra volt érvényes. :) A tolófájás nem marad észrevétlen, az biztos.
22/26 anonim válasza:
És mindenkinél másképp van ám. A hányásról annyit, hogy az első nálam hányással indult, közben is volt, mégse tágultam szinte semmit, nemhogy 3, meg 6 ujjnyi méhszáj...
23/26 A kérdező kommentje:
baba születéséhez már csak kevés,pár nyomás kell?
2011. dec. 23. 18:59
24/26 anonim válasza:
Ez is változó hogy hány nyomás kell.Az elsővel két erőset nyomtam és kint,mert erős tolófájásaim voltak,amikbe ha jönnek bele kell nyomni.Viszont a másodiknál fájásgyengeségem volt,tehát nem voltak olyan erősek,hogy rendesen ki tudjam nyomni a babát,így majdnem vákuumozni kellett.Szó szerint a doki nyomta ki belőlem.
25/26 anonim válasza:
igen létezik, nekem csak az utsó 1 órában volt vészes, addig alig adtam jelét a fájdalomnak. Önuralom kérdése is. olyan is létezik, h pikk-pakk pár nyomás és megvan a baba. ha gyorsan tágul, akkor gyorsan zajlanak az események, de akkor is pár órát igénybe vesz az egész.
26/26 anonim válasza:
Ez attól függ szerintem mekkora a fájdalom küszöbe. Nálam a gép szerint volt fájás, de én nem éreztem semmit, aztán ahogy kezdett erősödni akkor már kis nyőgdécselés volt, de kb. olyan mint amikor görcsöl az ember hasa. aztán a kitolásnál hang nélkül 3 nyomással megszületett a baba. nekem mondta is a szülésznő h hang nélkül nyomjuk, ne pazaroljam az erőt. de mindenkinek más a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!