Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki érzi a szülési fájásokat, de mások nem látják rajta, hogy vajúdik?

Figyelt kérdés
Olyan létezik,hogy valaki be megy szülni baba születéséhez pár nyomás kell?
2011. okt. 27. 20:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy?
2011. okt. 28. 07:14
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A fájásokat rajtam senki nem vette észre, csak én éreztem, hogy ezek már nem jóslók...
2011. okt. 28. 11:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom, amit a kérdés alá írtál. Én pont így jártam. 7 óra körül kezdődtek a fájások, feküdtem, masszírozgattam a hasamat, és kibírható volt, bár tudtam, hogy ez már nem jósló. Aztán egyszer csak a fájások helyett azt éreztem, hogy nyomnom kell, akkor hívtuk a mentőket. Ezután még pár percig váltakozott a nyomófájás meg sima fájás, kb. 2 percenként. Mikor beértünk a szülészetre, 3-at nyomtam, és kint volt a lányom. Édesanyámnak meg orvosnak beöltözni sem volt ideje, nemhogy érzésteleníteni, gépre kötni, borotválni, stb. :) 7 után kezdődött a dolog és 8.07-kor kint volt a lányom (este).
2011. okt. 28. 11:24
 14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen válaszoloknak sok érdekes történetet,ezek szerint létezik ilyen.
2011. okt. 28. 13:29
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

3 gyermekem van. Az első kisebb túlzással kipottyant belőlem. Az első "fájástól" -ami alig érezhető,inkább kellemetlen,enyhe görcsöcskéhez hasonlítható volt- számítva 1:57 perc múlva már a kezemben volt a lányunk. Konkrétan még az adataimat vették fel,mikor a tolófájások jöttek,amik szintén enyhe székelési ingerek voltak.

A másodikkal már kórházban potyáztam 2 napja,mikor reggel jöttek a fájások. A doki azt mondta,hogy csak keménykedés,a ctg sem mutatott semmit. Érdekes módon nem sokra rá meglett a második kicsink.

A harmadik születésekor itthon voltam egyedül a két naggyal. Még a 6 perces fájásokig nyugodtan csináltam a dolgomat,majd nagyon hirtelen lettek 2 percesek-azok már mondhatom,hogy fájtak,de még nem volt vészes-pedig nem bírom a fájdalmat!!! Majd az utolsó 2 perces volt,amikor a mentők megérkeztek,akkor azok már látták,hogy sehova tovább!!

2011. okt. 28. 14:07
 16/26 A kérdező kommentje:
köszönöm előző ment,a zöld kéz.
2011. okt. 28. 14:16
 17/26 anonim ***** válasza:
92%

3-szor szültem. Az első normál volt, a második roham, a harmadiknál éjjel arra ébredtem, hogy hányok :(

Azt tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy 3 ujjnyi a méhszáj, de fájásom nem volt. Bementem kórházba, és végig alig éreztem, a tolófájások voltak kemények, de abból meg csak 3-4 volt, és kint volt a baba.

2011. okt. 29. 12:06
 18/26 A kérdező kommentje:

Előző hát jó is meg rossz is volt.

Akkor létezik olyan, hogy valaki érzi a szülési fájásokat, de mások nem látják rajta, hogy vajúdik.

Olyan is létezik,hogy valaki be megy szülni, a baba születéséhez pár nyomás kell.Nem mindenkin lehet látni,hogy szül és fájásai vannak,mert valaki titkolja vagy eltüri

2011. okt. 29. 14:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a tíz perces fájásoknál én még bevásároltam, és senkinek sem tűnt fel, de utána majd összeestem a gyengeségtől. A férjem bevitt a kórházba, mivel órákon keresztül csak 10 perceseim voltak. Jó is, hogy nem vártuk meg az 5 perceseket, mert olyanok nem is voltak, a szülésznő burkot repesztett, nekem meg azonnal jöttek 2-3 percenként. Az már nagyon megviselt, alig vártam, hogy jöjjenek a tolófájások és szüljünk végre.
2011. okt. 30. 19:55
 20/26 A kérdező kommentje:
Szegény előző nagyon sajnálak,az igen vásárlás fájásokkal megszültél :P :D: )
2011. okt. 30. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!