Létezik olyan, hogy valaki érzi a szülési fájásokat, de mások nem látják rajta, hogy vajúdik?
3 gyermekem van. Az első kisebb túlzással kipottyant belőlem. Az első "fájástól" -ami alig érezhető,inkább kellemetlen,enyhe görcsöcskéhez hasonlítható volt- számítva 1:57 perc múlva már a kezemben volt a lányunk. Konkrétan még az adataimat vették fel,mikor a tolófájások jöttek,amik szintén enyhe székelési ingerek voltak.
A másodikkal már kórházban potyáztam 2 napja,mikor reggel jöttek a fájások. A doki azt mondta,hogy csak keménykedés,a ctg sem mutatott semmit. Érdekes módon nem sokra rá meglett a második kicsink.
A harmadik születésekor itthon voltam egyedül a két naggyal. Még a 6 perces fájásokig nyugodtan csináltam a dolgomat,majd nagyon hirtelen lettek 2 percesek-azok már mondhatom,hogy fájtak,de még nem volt vészes-pedig nem bírom a fájdalmat!!! Majd az utolsó 2 perces volt,amikor a mentők megérkeztek,akkor azok már látták,hogy sehova tovább!!
3-szor szültem. Az első normál volt, a második roham, a harmadiknál éjjel arra ébredtem, hogy hányok :(
Azt tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy 3 ujjnyi a méhszáj, de fájásom nem volt. Bementem kórházba, és végig alig éreztem, a tolófájások voltak kemények, de abból meg csak 3-4 volt, és kint volt a baba.
Előző hát jó is meg rossz is volt.
Akkor létezik olyan, hogy valaki érzi a szülési fájásokat, de mások nem látják rajta, hogy vajúdik.
Olyan is létezik,hogy valaki be megy szülni, a baba születéséhez pár nyomás kell.Nem mindenkin lehet látni,hogy szül és fájásai vannak,mert valaki titkolja vagy eltüri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!