Én még előtte vagyok,most megyek vissza kontrollra.Kicsit parázok az együttléttől,mert szerintem picit szűkebb lettem mint előtte.Tényleg nagyon fog fájni?
Hú!!!Nekem nagyon szar volt!!De csak az első pár alkalommal.
2009. máj. 3. 22:01
2/12 anonim válasza:
Sok ilyen kérdés és válasz van itt, nézelődj...
Nekem olyan szűzlány effektus volt kb 4-5 alkalommal. A behatolás fájt kicsit, de utána már nem. Minden ugyanolyan volt, mint előtte:-)
Ne félj, a férjed biztos vigyáz, és használhattok sikosítót, segíthet.
2009. máj. 3. 22:02
3/12 anonim válasza:
Ha szoptatsz,akkor meglehet,h kellemetlen lesz,mert a hüvelyed nehezebben nyeri vissza a rugalmasságát.
De ha így állsz hozzá,h "úr isten tutira nagyon fog fájni",akkor biztos lehetsz benne,h fájni is fog,mert ráparázol.Szóval csak óvatosan és gyengéden.
2009. máj. 3. 22:03
4/12 anonim válasza:
Nem törvényszerű hogy fájni fog, mivel nem biztos. Én 6 hét után voltam együtt a párommal szűlés után. Nekem fájdalmas volt eleinte,úgyértem az első 2 perc . Utánna már jó volt. És még hetekig óvatosnak kellett lennünk ,mert fájt a gátsebem mert sok volt a varratom. De hallottam olyat is hogy ne fájt szűlés után sőt jót tett a szexuális életüknek.
2009. máj. 3. 22:04
5/12 anonim válasza:
Azért ne parázz,gyorsan regenerálódnak azért a dolgok,és nem fáj,inkább kellemetlen elöszőr,de ez természetes.
2009. máj. 3. 22:05
6/12 anonim válasza:
Szülés után 7 héttel volt az első, nem fájt, de én nem igazán tudtam ellazulni, mert mindig a baba és a másik kettő gyerek körüli dolgok jártak a fejemben...Sajnos még azóta sem tért vissza a kedvem:-(
2009. máj. 3. 22:15
7/12 anonim válasza:
nekem hat héttel utána egyátalán nem fájt, sőt :-)
Pedig én is úgy éreztem hogy szűkebb vagyok, szerintem ne félj, az biztos nem segít, látod van ellenpélda is!
Sok sikert :-)
2009. máj. 4. 04:47
8/12 anonim válasza:
Szia! Nekünk is nagyon jó volt:))
2009. máj. 4. 07:41
9/12 anonim válasza:
Kicsit érzékenyebb az első pár alkalommal, de nem rossz. Ajánlom a sikosítót, nekünk bevált.
2009. máj. 4. 08:26
10/12 anonim válasza:
ÁÁÁ!
Nekem katasztrófa volt. Mint aki akkor szexel először.
Nem is tudtunk normálisan csinálni semmit.
5-6 alakalom volt ilyen kb. Utána meg fokozatosan javult a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!