Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen volt az első...

Kinek milyen volt az első szex szülés után?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja, hogy szültem, de nekem eléggé kellemetlen az "együttlét", mert olyan mintha szét akarnék szakadni. (Még a belső varrataim most is potyognak kifele.) Sajnos addig el sem jutunk, hogy a párom "bennem legyen", pedig már mindketten nagyon akarjuk. Van valami jó tanácsotok?
2009. márc. 23. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Használjatok síkosítót (durex) esetleg. Nekünk az segített abban, hogy ne érezzem ezt a szétszakadós érzést.
2009. márc. 23. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Síkosító. Engem császároztak és nagyon fájt a szex utána. Próbáld ki hátha könnyebb lesz így. Boldog együttlétet és sok boldogságot a Babához!
2009. márc. 23. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tehetsz, hogy vársz ameddig rendbe jössz..egyébként a nőgyógyászok ajánlják, hogy ilyenkor használjanak a párok sok síkosítót, használtok?
2009. márc. 23. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi szülés után 6 hónappal voltunk együtt először... Valami "gáz" lehetett az óvszerrel, mert rögtön teherbe is estem... :) Egyébként jó volt.
2009. márc. 23. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én császárral szültem és sokan mondták, hogy ne lepődjek meg ha fájni fog, mert a hormonok hatására száraz leszek. És így is lett. Ezért vettünk síkosítót (durex) + síkosított óvszerrel védekezünk (sajnos nem jöhet szóba hormonális fogamzásgátló). Így már ugyanolyan jó a sezx, mint szülés előtt. 9 hetes a kisfiam.

2009. márc. 23. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
mi is használtunk sikosítót. 2-3 hónap után már teljesen jó volt.
2009. márc. 23. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
én is császáros vagyok, de olyan, mintha szűz lettem volna, nem, sokkal rosszabb. sajna ez bejáratós, ha vársz sem feltétlenül lesz jobb, az első pár alkalom nyögve-nyelős, aztán kb. fél évvel a szülés után kezdtünk belerázódni a régi menetrendbe, és most már a másodikat várjuk ;-)
2009. márc. 23. 17:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Használunk síkositót. De ahogy olvasom a válaszokat egy kicsit türni kell ezt a fájdalmat és majd idővel bejáratódik. Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 23. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a dokim, hogy amíg nem szívódnak fel/nem potyognak ki a belső varratok, addig nem lesz kellemes a szex és igaza lett! Nálam kb. 4-ik hónapra szívódtak csak fel a belső varratok. Ne aggódj, jó lesz ez még :-)
2009. márc. 23. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Fájt és vérzett, de csak az elején.

Aztán néhány után már jobb lett

2009. márc. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!