Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák! Akiknek koraszülött...

Kismamák! Akiknek koraszülött babájuk van, vagy elvetéltek, megadnátok az adataitokat?!

Figyelt kérdés

Asztrológiát tanulok, és szükségem lenne olyan kismamák születési dátumára (Szül.év, hónap, nap, óra, perc)(maximum negyedóra pontossággal!) akiknek koraszülött lett a babájuk vagy elvetélt. Az én horoszkópomban is a gyerekszületésnél nagy esélye van a koraszülésnek vagy a vetélésnek és ezt szeretném kideríteni, hogy mennyire kell aggódnom. Segítenétek? Még annyit hogy megírnátok hányadik hónapban történt a koraszülés, vetélés?

Tehát a kismama adatai kellenének, nem a babáé!

Előre is köszönöm.

2011. okt. 16. 18:58
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azt mondták, hogy szülés közben meghalok, hát nem haltam meg, de ott motoszkált a fejemben azért. Remélem ezt te se gondolod komolyan, hogy valakinek azt mondod, hogy beteg gyereke lesz, mert te azt olvasod a csillagokban.Ez iszonyatosan nagy felelőtlenség.
2011. okt. 18. 15:46
 42/49 A kérdező kommentje:
Akkor nem értettétek meg, utolsók. Természetes, hogy az ember nem mond ilyet, hogy meghal bárki is, de ha betegnek látszik, mondjuk a petefészek, akkor felfogom hívni a figyelmét, hogy vizsgáltassa ki magát. Nekem pl-ul mondta, a tanárom hogy ha gyereket akarok még előtte vizsgáltassam kimagam, mert gondok lesznek. És nem sértődtem meg, hálás voltam, hogy felhívta a figyelmemet. Ezt mondani baj?
2011. okt. 18. 17:47
 43/49 anonim ***** válasza:
Nem de teljesen tudománytalan feltételezés, emellett az ember már pszichés alapon is meg is tudja magát betegíteni, ha arra számít.
2011. okt. 18. 19:27
 44/49 anonim ***** válasza:
Tudománytalan????? Ezt honnan veszed? Azért, mert csak az elfogadható számodra, hogy 2+2=4? Mármint így leírva, konkrétan. Az asztrológia miért is nem tudományos dolog??? Régebben használjuk, mint a kísérleti alapokon nyugvó orvostudományt!!! Nem értem miért csak az orvos által elmondott kórképet vesszük alapul, egy ilyen felismerést pedig elvetünk.
2011. okt. 19. 09:03
 45/49 A kérdező kommentje:
Tudománytalan? Most akkora butaságot mondtál? Egy ókorból származó tudomány, Ptolemáios is foglalkozott már asztrológiával, könyvet is írt belőle, de még a bronz korból is találtak asztrológiával kapcsolatos feljegyzéseket.Mezopotámiából is maradtak fent írott anyagok. Csillagászati megfigyeléseken alapul és ma is tanítják a csillagászoknak. Úgy hogy ahelyett hogy fröcsögsz itt olvas utána a google-ban.
2011. okt. 19. 09:43
 46/49 anonim ***** válasza:

Az a különbség a tudományosan elfogadott tények és a hiedelemrendszer és babona között, hogy az előbbi kísérletekkel igazolható többek között. Szeretném én látni, hogy hány asztrológus és jós vállalkozna erre, hogy jóslásait ellenőrizzék és megnézzék hány százalékban jönnek be a kontrollcsoporthoz képest.

Legutóbb a műegyetem egyik professzora hirdetett kísérletet önkénteseknek, akik a földsugárzást kimérő pálcájukat kívánták tesztelni. Nagyon kevesen jelentek meg, akik ezt felvállalták volna és az eredménye teljesen random lett.

Persze sok minden van, ami még nem igazolható, de működik, de itt a működést számszerűleg alá lehet támasztani.

Nekem nincsen gondom azzal, ha valaki elveti a tudományosan igazolható módszereket és inkább marad a hiedelmeknél, de ez az ember nyugodtan maradjon a hiedelmeinél akkor is, ha éppen megbetegszik, mert akkor érdekes, már rögtön el tud szaladni az orvoshoz, ha nagy a tét.

2011. okt. 19. 09:48
 47/49 anonim ***** válasza:

A tudomány definíciója a következő a félreértések elkerülése végett:

"A tudomány a bennünket körülvevő világ megismerésére irányuló tevékenység és az ezen tevékenység során szerzett ismeretek összessége. A tevékenységnek bárki által megismételhetőnek kell lennie és végeredményben azonos eredményre kell vezetnie ahhoz, hogy az eredményt tudományos eredménynek nevezhessük. A tudomány eredménye egyetemes érvényű."

A definíció a mindenki által ellenőrizhető wikipédiáról van. De be tudom linkelni tankönyvből is.

Az asztrológia nem tartozik a tudományok közé.

2011. okt. 19. 09:51
 48/49 anonim ***** válasza:

"Egy ókorból származó tudomány, Ptolemáios is foglalkozott már asztrológiával, könyvet is írt belőle, de még a bronz korból is találtak asztrológiával kapcsolatos feljegyzéseket.Mezopotámiából is maradtak fent írott anyagok. Csillagászati megfigyeléseken alapul és ma is tanítják a csillagászoknak"

Ez nem jelenti azt, hogy valami tudomány, mert írás maradt róla fenn és régi. Az asztrológia egy tapasztalati módszer , de közel sem tudomány. Sajnálom, ha kiábrándító voltam.

Persze hihetsz benne, ez magánügy, de a tényekkel legyünk tisztában.

2011. okt. 19. 09:54
 49/49 anonim ***** válasza:
Szia! Már egyszer írtam, csak azt nem, hogy hol szültem. Szóval, Budapest IX ker., 1979. 05. 05. 00:25 perckor születtem, és 24 hetesen vesztettem el a kisfiamat. (Ő a második babánk lett volna).
2011. okt. 23. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!