Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák! Akiknek koraszülött...

Kismamák! Akiknek koraszülött babájuk van, vagy elvetéltek, megadnátok az adataitokat?!

Figyelt kérdés

Asztrológiát tanulok, és szükségem lenne olyan kismamák születési dátumára (Szül.év, hónap, nap, óra, perc)(maximum negyedóra pontossággal!) akiknek koraszülött lett a babájuk vagy elvetélt. Az én horoszkópomban is a gyerekszületésnél nagy esélye van a koraszülésnek vagy a vetélésnek és ezt szeretném kideríteni, hogy mennyire kell aggódnom. Segítenétek? Még annyit hogy megírnátok hányadik hónapban történt a koraszülés, vetélés?

Tehát a kismama adatai kellenének, nem a babáé!

Előre is köszönöm.

2011. okt. 16. 18:58
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

21:33-nak

Ezt nagyon bonyolult, és ha le is írnám nem értenél belőle túl sokat, mert ilyeneket irnék ( a hold a 8. házban a Bakban, ami szemben áll a plútóval az 5. házban ami a Halakban van... )és mindenkinél másképp látszik ugyanaz a tegyük fel 9. hetes vetélés.

2011. okt. 16. 22:02
 22/49 anonim ***** válasza:

Az önbeteljesítő jóslatról is tanultok? Mert sajnos működik!

pszichológus

2011. okt. 16. 22:18
 23/49 A kérdező kommentje:

Igen, tanultunk. A lényege, hogy a negatív dolgok, csak akkor teljesednek be, ha több százszor napi rendszerességgel mondják el, vagy mondja el az ember önmagának, ha egyszer, az agy nem fogadja el.

Irjatok még adatokat, ez még nem elég.

2011. okt. 17. 09:18
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, tanultunk. A lényege, hogy a negatív dolgok, csak akkor teljesednek be, ha több százszor napi rendszerességgel mondják el, vagy mondja el az ember önmagának, ha egyszer, az agy nem fogadja el. "

Önbeteljesítő jóslat definíciója: Az a folyamat, amelynek során egy személy valamivel kapcsolatos ELVÁRÁSAI (és nem több százszor való ismétlése!)előidézik azt a viselkedést, vagy folyamatot, amely megerősíti az elvárásokat.

A jelenség kísérletekkel igazolt és működik.

Nagyon sajnálnám, ha beleszaladnál ebbe, bocsánat a kérdéstől való eltérésért...

2011. okt. 17. 10:28
 25/49 anonim ***** válasza:
szia! én szeretnék tőled kérdezni pár dolgot ha már így itt vagy!írnál nekem is privit!nagyon fontos lenne!előre is köszönöm!
2011. okt. 17. 11:00
 26/49 anonim ***** válasza:
Szia. 1977-02-27. Első vetélés 9heten, második vetélés 10 hetesen. Esetleg tudnád, hogy lehet-e még babám, vagy az is elmegy? Írhatok neked, vagy válaszolnál? Köszönöm. Hiszek az ilyen dolgokban.
2011. okt. 17. 12:13
 27/49 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt: Kecskeméten születtem.
2011. okt. 17. 12:14
 28/49 anonim ***** válasza:
12:13-as ismét, 14:40-kor születtem, ez is lemaradt.
2011. okt. 17. 12:16
 29/49 anonim ***** válasza:
12:13-as ismét, nem 14:40, hanem 16:40-kor születtem. Bocs az elírásokért, de a 2,5 évesem itt kotnyeleskedik..
2011. okt. 17. 12:18
 30/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem tudom érdekes lehetek e a számodra, mert csak majdnem vetéltem el, és hál istennek vissza tudták tartani a szzülésemet is így végül időre született, csak beindult hamarabb!

Leírom az adataimat, hátha....

Orosháza 1983.08.18. 14:45

5 hetesen volt a majdnem vetélés (utána fekvés gyógyszer)

ÉS ugyanezzel a babával volt 31. hetesen a fenyegető koraszülés (fájások) és kórházban infúzióval tudták visszatartani és végül 39 hétre született!

Most 10 hetes babás vagyok semmi problémám!

Ha így feleslegesek az adatok akkor ne haragudj!

2011. okt. 17. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!