Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák! Akiknek koraszülött...

Kismamák! Akiknek koraszülött babájuk van, vagy elvetéltek, megadnátok az adataitokat?!

Figyelt kérdés

Asztrológiát tanulok, és szükségem lenne olyan kismamák születési dátumára (Szül.év, hónap, nap, óra, perc)(maximum negyedóra pontossággal!) akiknek koraszülött lett a babájuk vagy elvetélt. Az én horoszkópomban is a gyerekszületésnél nagy esélye van a koraszülésnek vagy a vetélésnek és ezt szeretném kideríteni, hogy mennyire kell aggódnom. Segítenétek? Még annyit hogy megírnátok hányadik hónapban történt a koraszülés, vetélés?

Tehát a kismama adatai kellenének, nem a babáé!

Előre is köszönöm.

2011. okt. 16. 18:58
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írhatottok még, adatokat.
2011. okt. 17. 13:12
 32/49 A kérdező kommentje:
11:00-nak nem látom a privát e-mail címed, én fentettem az enyém, írhatsz nyugodtan, bár nem tudom tudok-e segíteni.
2011. okt. 17. 13:15
 33/49 anonim ***** válasza:
Én 1979. 05. 05-én születtem 00:25 perckor. És a második babámat a 24. héten vesztettem el. Fél napot élt.
2011. okt. 17. 20:44
 34/49 A kérdező kommentje:
Melyik városban, községben?
2011. okt. 17. 21:13
 35/49 anonim ***** válasza:

1976.04.05 Nyíregyháza. koraszülés 32 hetesen

ahogyan írták páran én is csak javasolni tudom hogy NE tedd ezt! én abban hiszek hogy ami megvan írva az megvan írva és nem tudod elkerülni. ha pl. toxémiás leszel mint én, hiába fekszel, akkor is az leszel és akkor is megy a vérnyomás, fehérje, ödéma. vagy ha elfolyik a magzatvíz, akkor is elfolyik ha pl. vécére mész vagy zuhanyozni vagy csak a boltba.

no mindegy, te tudod. azért majd megírod mit láttál a te sorsodban?

2011. okt. 17. 23:40
 36/49 A kérdező kommentje:
Előző, hány órakkor születtél?
2011. okt. 18. 10:14
 37/49 anonim ***** válasza:
44%
Ez az egész borzasztó, ne haragudj...! Ez alapján tervezni egy terhességet...
2011. okt. 18. 11:58
 38/49 A kérdező kommentje:
Figyelj! Az ember nem szül gyereket, ha beteg gyerek várható, ki akar egy fogyatékos gyerekkel évtizedeket küszködni, akkor inkább ne szülessen meg!! Nem kell elitélni,ne válaszolj, ha nem tudsz adatot adni, negatív véleményre nem vagyok kíváncsi. Amúgy meg milyen nagy segítség egy kismama jelöltnek, ha megmondom, tegyük fel hogy beteg a petefészke, vagy lelki okai vannak hogy nincs gyerek... sok mindent lehet tenni megelőzés gyanánt. De igazad vagy jobb vakon belemenni a bajba!
2011. okt. 18. 13:54
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon ostoba dolognak tartom az ilyen jóslásokat, és igen a negatív véleményt is érdemes meghallgatni, mert abból is lehet okulni és gondolkodni.

Ez az egész hit kérdése, mi vagy te isten basszus, hogy jósolgass, hogy valaki vállaljon-e gyereket vagy sem?!!!!!!!! Emberek életével játszol! Én is tanultam asztrológiát, de ilyen eszembe nem jutna, hogy erre használjam! Ne haragudj tényleg, de nagyon felelőtlennek tartalak.

2011. okt. 18. 14:28
 40/49 anonim ***** válasza:
44%

"ha megmondom, tegyük fel hogy beteg a petefészke"

MILYEN ALAPON, JÉZUS MÁRIA?????!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 18. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!