Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvosom van mindeb...

Fogadott orvosom van mindeb rendelésen elkéri az 5000ft. Már 12 szer voltam nála, a szüléskor mennyit adjak neki? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 08:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá a tarifára,de általában a vizsgálatok 10szeresét szokták adni/elkérni.

(jó árban dolgozik a dokid)

2009. máj. 2. 08:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá kerek-perec.

Nekem 6000,-Ft a vizsgálat, és 60e a szülés.

Sajna ennyi.

2009. máj. 2. 08:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
NEm kérdeztem rá mennyit kér, csak megkérdeztem ha rámjön a szülés ő ott lesz, mondta igen, de nem hogy mennyiért. Magánrendelésen 7000-et kért, 50-et adtunk neki szülés után. Szerintem 40.000.- bőven elég! Pláne ha alig lesz dolga! Párszor bemegy megnéz, az utolsó órában lesz ott, na ennyiért kicsit jó órabér a 40.000 is! S ne legyen lelkiismeret furdalásod hogy sokat vagy keveset adtál, mert szinte minden nap vezetnek le szülést, s átlagban ennyit kap, nem hal éhen! Gondolj bele, te mennyit dolgozol érte, s ő!
2009. máj. 2. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ami azt illeti nem drága a dokid, nekem 9000 Ft volt egy magánrendelés. De tényleg a 10x-sét szokták adni.
2009. máj. 2. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem illik rákérdezni, addj amennyit gondolsz, de általában tényleg a 10-szeresét adják.
2009. máj. 2. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a tizszerese vagy ha úgy érzed több, de attól kevesebbet nem illik.
2009. máj. 2. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Magán rendelésen 5000ft kér.Mi megkérdeztük mennyi a szülés 50000ft mondott.
2009. máj. 2. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezekről a dolgokról megvan a véleményem.Sajna ez van,DE!Egy nőgyógyász,aki a magánrendelésen sem erőlteti meg magát,nem igazán kell neki semmit csinálnia,de magán,így oké,elkéri az X ezer forintot.Mire föl csak úgy kérdezem?Neki ez a dolga,ezért fizetik.Lassan már azért nem szülnek majd a nők,mert nem teheti meg,hogy amikor amúgy is annyi mindent meg kell venni a gyereknek,még plusz 50-10ezer forintot fizessen ki egy nőgyógyásznak.Ha meg nem fizetsz,mert nincs pénzed erre,akkor bekerülsz valami idegen nődokihoz,kiszolgáltatva...

Bocsi,nekem erről ez a véleményem

2009. máj. 2. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

bocs az offért, de azért felháborító,hogyha megmondják, mennyit kérnek..:(

és aki nem tud adni, az ott pusztul a szülőágyon?:(

az egyik ismerősömnek nem volt sem fogadott dokija, se szülésznője, az egész szülést szinte egyedül csinálta végig:(

2009. máj. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!