Ez már az? Mikor kell mennem? Tanácstalan vagyok.39+3hetes km
Igazából ezek alapján még túl is hordhatod. Minden esetre sok már nincs hátra mivel lassan amúgy is a terminusnál lesztek!
Könnyű szülést!!
15 hónapos kislány és 34 hetes pocaklakó anyukája
Ha még otthon vagy:
Végy egy forró fürdőt,ha attól sem múlik akkor hívhatod a mentőt, esetleg apával segítsetek rá egy kis szex-el.
Sok szerencsét és könnyű szülést!
Sziasztok!
Igen még itthon...:-(
Köszi a válaszokat!Hát az nst még nem mutat semmit.Azóta napközben is vannak ilyen dolgok...már jó lenne ha kibújna a kis Törpe.Elmondtam az nst-n amit leírtam nektek is de nem küldtek át a dokihoz és nem küldtek uh-ra sem.Hát nemtudom...remélem tudom majd hogy mikor kell menni...Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat!
Szia!
2008-ban szültem a fiamat.Túlhordtam,ezért naponta jártam ctg-re,ami nem igazán mutatott semmit,de jóslóim voltak.Akkor augusztus 19-én azt mondták,ha nem indul meg 21-ig,akkor aznap indítják.Bepánikoltam.Még 19 éjjel 11-kor fájásokra keltem,ez rendszeresen jött hajnal 5-ig.Majd elaludtam,és reggel 7-re kellett mennem újra ctg-re.Akkor egyujjnyi méhszájjal benttartottak.Végül semmi tágulás egész nap,így este 9-kor megcsászároztak.Amúgy a kórházban valahogy délután jöttek az igazi fájások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!