Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez már az? Mikor kell mennem?...

Ez már az? Mikor kell mennem? Tanácstalan vagyok.39+3hetes km

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel 2órán keresztül 7perces fájásaim,keményedéseim voltak.Nem gyengék.De aztán elaludtam.Többször volt már ilyen de elmúltak.32hetes korom óta jóslózom amúgy.Ma is közbe beindul de hol rendszertelen hol rendszeres.A cickóim is elkezdtek fájni.Nemtudom mitévő legyek.Folyásom is több van kb 1 hete de aztmondta a doki ez ilyenkor normális.Nemtudom mennyire vagyok kinyílva mert 36hetesen vizsgáltak utoljára(nincs fogadott dokim).Nstre holnap megyek.Tapasztalatokat kérnék...Meddig húzhatom szerintetek?Nincs autónk úgyhogy majd ha itt az idő mentőt kell hívni.De így még nem akarok..
2011. jan. 9. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szia!Azt csak a jóisten tudja,mikor szülsz:)én ugyanígy voltam,már napok óta rendszertelen fájásaim,keményedéseim voltak,hétfőre voltam kiírva,szombaton hazaküldött a doki,méhszáj szűk2 ujjnyi,nem lesz még babó.vasárnap csavarogtunk,folyamatosan ájt,estére már 5-7 percesek,én nem akartam bemenni,mondván úgy is hazaküldenek.férjem erősködött,,igaza lett,már nem engedtek haza behívták a dokimat,burokrepesztés,minden,végül hajnali 5kor megcsászároztak,mert a kislányom "felkötötte "magát a köldökzsinórra 2szer,nem tudott kibújni,pedig már ideje volt.ezért belekakált az erlködéstől a vízbe,fertőzést kapott 8 napig voltunk a kórházban. mára egészséges,10hónapos "nagylány".félre ne érts,nem ijesztegetlek,ezzel csak azt akarom mondani,inkább menj be feleslegesen 3szor,mint egyszer ne úgy,hogy kéne.drukkolok neked!!!
2011. jan. 9. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ezek alapján még túl is hordhatod. Minden esetre sok már nincs hátra mivel lassan amúgy is a terminusnál lesztek!

Könnyű szülést!!

15 hónapos kislány és 34 hetes pocaklakó anyukája

2011. jan. 9. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha még otthon vagy:

Végy egy forró fürdőt,ha attól sem múlik akkor hívhatod a mentőt, esetleg apával segítsetek rá egy kis szex-el.

Sok szerencsét és könnyű szülést!

2011. jan. 9. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen még itthon...:-(

Köszi a válaszokat!Hát az nst még nem mutat semmit.Azóta napközben is vannak ilyen dolgok...már jó lenne ha kibújna a kis Törpe.Elmondtam az nst-n amit leírtam nektek is de nem küldtek át a dokihoz és nem küldtek uh-ra sem.Hát nemtudom...remélem tudom majd hogy mikor kell menni...Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat!

2011. jan. 10. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

2008-ban szültem a fiamat.Túlhordtam,ezért naponta jártam ctg-re,ami nem igazán mutatott semmit,de jóslóim voltak.Akkor augusztus 19-én azt mondták,ha nem indul meg 21-ig,akkor aznap indítják.Bepánikoltam.Még 19 éjjel 11-kor fájásokra keltem,ez rendszeresen jött hajnal 5-ig.Majd elaludtam,és reggel 7-re kellett mennem újra ctg-re.Akkor egyujjnyi méhszájjal benttartottak.Végül semmi tágulás egész nap,így este 9-kor megcsászároztak.Amúgy a kórházban valahogy délután jöttek az igazi fájások.

2011. jan. 11. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
első vagyok,amikor bementünk,nekem sem mutatott sokat a ctg:(aztán mégis babó lett....drukkolok,írjál mi volt-van-lett:)
2011. jan. 11. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Még mindíg itthon vagyok vagyok és még még mindíg semmi...:(holnap kell mennem nstre.Majd meglátjuk:)
2011. jan. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!