Kismamák akik túlhordták a babáikat, mit tegyek?
Nem olvastam végig a válaszokat,szóval,bocsi,ha már írták amit én írok!
A legjobb módszer,ha "nem gondolsz" a szülésre. Szervezz egész napos programot,vagy egy kellemes estét a pároddal!
Nálam az első magától megindult a 40+3 héten,a másodikkal már 2 napot dekkoltam a kórházban,41+0 hetesen bújt ki- szintén magától.
A harmadik időre jött,de szerintem sokat segített egy pár dolog: régóta vágytam töltött kacsára,hát a szülés előtti napon ehettem :-) jó sok petrezselyem zöldet tettem bele!- ez alhasi vérbőséget okoz,ami nagyszerű szülés megindításra! Úgy voltam vele,hogy "úgy is ráhúzunk még azt a 2 hetet!" annyit mondtam az érdeklődő ismerősöknek,hogy a végén már én is "el hittem" és nem is vártam a szülést úgy,mint előtte, így elterveztem,hogy mit kell csinálni másnap,hova megyünk harmadnap... Erre másnap reggel megszületett a kicsi!
Ami még nagyon jó módszer,az az orgazmus,illetve szokták ajánlani a bimbó stimulálását- de nem szabad túlzottan!
Amit még hallani,az a kellemes meleg (nem forró-az lepény leválást okozhat!!)fürdő,vagy ha csak zuhanyotok van,akkor a derékra irányuló kellemes meleg zuhi.
A jó fűszeres olasz kaját szokták még mondani,hogy jó,sok benne az olyan fűszer,ami alhasi vérbőséget okoz.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!