Akik már szültetek és most megint babát vártok! Jobban féltek vagy kevésbé? Miért?
Szia!
Én alig várom! Nem vagyok mazoista mielőtt azt gondolnád :)
Csak nekem olyan szép emlék,pedig fájdalomcsillapítás nélkül szültem 22 hónapja!Most teljesen természetes szülésre készülünk gátvédelemmel...a lányomal sajna volt gátmetszés!
De nálunk nagyon gyorsan szépen zajlottak a dolgok, alig várom hogy újra átélhessen ezt a csodát!Hogy életet adhatok....
Mondjuk én akkor sem féltem, úgy álltam hozzá, hogy én akartam át kell esni rajta!ÉS sokkal rosszabbra számítottam!
Nem azt mondom hogy nem fájt, de nekem túlélhető volt!Ott volt a párom, a kedvenc dokim, mosta kedvenc szülésznőm is ott lehet majd....Én biztonságban éreztem magam a kórházban, szerintem ez is sokatsegített!
ÉSéletünk legnyugodtabb napjaként jellemezném a lányunk születése napját! :)Maga volt a csoda!
Most még kicsi a terhességem 9 hetes, de komolyan a szülést már hihetetlenül várom!
Én mindenkinek olyan szülést kívánnék elsőre mint az enyém volt! (na jó ha még ennél is knnyebb volt akkor nem!)
22 hós kislány és 9 hetes pocakbabi anyuja
Szia!
Van egy 2 éves fiam, és most vagyok 6 hetes.
Jövő héten egyek dokihoz.
Most még nem félek de szerintem majd fogok :-)
Annyiból jó hogy tudom mi vár rám.
Annyira rossz emlékem nincs a szülésemről de jónak se mondanám.
5 óra alatt lett meg a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!