Elmesélnétek hogyan szültetek meddig stb sztorikat akarok?
Figyelt kérdés
Sziasztok kíváncsi vagyok kinek hogyan zajlott le a szülése, főleg első szülés.2011. okt. 3. 15:48
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Akkor Neked sem volt egy leányálom a szülésed! Nekem is borzasztó volt az a 10 óra, mire szülni kellett volna annyira elfáradtam, hogy nem volt erőm nyomni. A doki segítette kinyomni a babát.
Kedves kérdező!
Minden jót Nektek és kitartás, gyorsan el fog repülni az idő a szülésedig. Probléma mentes terhességet és gyors szülést kívánok Neked.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nagyon szépen köszönöm és még egyszer köszönöm a válaszokat!
Hétfő voltam 12 hetes uh-on várom a köv. kíváncsi vagyok fiú vagy lány? Párom magának meglepetést akar de én tudni szeretném.
Sziasztok jó egészséget kívánok nektek!
2011. okt. 7. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!