Szülés előtti napon, aznap amikor szültetek a babátok aktív volt? Mozgolódott?
A lányom egész nap lapított, alig-alig jelzett - de hidegfront esetén mindig ezt csinálta, szóval nem aggódtam, mert tudtam, hogy kettős front van aznap. Éjfél körül beindultak a fájások, reggel 8-kor elment a magzatvíz, 10-kor megvolt a lányom. kiderült, hogy telihold is volt, fullon volt a szülészet, én egy kanapén szültem mert nem volt ágy.
Egyébként a mai napig is frontérzékeny a lányom
A fiam is hidegfrontkor+teliholdkor született, bár ő a szokott módon pocakfocizott (pár óra alvás- fél óra durva rugdosás egész nap felváltva). Nála hajnal 4-kor éreztem az első halovány fájást, 8-ra értünk be a kh-ba és 40 pec múlva megvolt a fiam :-)
Ejha előző válaszoló téged aztán jó megrúgtak :)
És az nem törvényszerű, hogy a pocak leszálljon, ugye?
Nekem még a szülőszobán is aktív volt.
A hasam nem szált le a szülés napjáig sem. Olyan magasan volt a baba, hogy a doki alig érte el az ujjával mikor jött megnézni, hogy mennyire tágultam ki. (császár lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!