Más is gondolja azt hogy a szülés borzasztó?
szia!
Én 4 hónapja szültem, igaz császárral, de a mai napig jó érzés tölt el ha rágondolok, az utána lévő fájdalmaim miatt meg kárpótolt gyönyörű kisfiam :)
Imádtam terhesnek lenni és a szülésem napját sem fogom soha elfelejteni.
Nekem szép volt :)
Sajnálom, hogy Te neked nem sikerült jó élményeket szerezned, de majd a következőnél :)
Egyet értek veled. Elgondolkodom mindig azon, hogy aki csodás élménynek éli meg a szülést, annak mi volt benne jó?!
Én alig vártam hogy vége legyen, piszkosul fájt 16 órán át, a végén már kértem hogy vágjanak fel mert nem bírom tovább. Nem volt jó sehogy, pisilni nem tudtam, katétert kaptam, 4 orvos is turkált bennem, hátha valamelyiknek kijön a baba, egyik nyomta a hasam, a másik a baba fejét próbálta húzni, de a végén csak felvágta. Sz
Hát én is így vagyok vele, nem vagy egyedül. Nekem sem jó élmény, sőt igyekszem egyáltalán nem gondolni rá. Én imádtam terhes lenni és a kisfiammal eltöltött időt is nagyon nagyon szeretem, de úgy vagyok vele, kistesót inkább valaki szülje meg helyettem..:)
Persze ez csak vicc és amúgy terhes vagyok újra, de az a különbség hogy mig a fiamnál nem féltem semmitől, egyáltalán nem aggasztott a szülés gondolata, addig most pontosan tudom mitől félek.:(
De muszáj túlesni rajta hogy utána még egy ilyen édes babám legyen:)
Szia!
Nekem 2 lányom van:)
A nagyobbikkal csoda volt a 9 hónap, nem voltam rosszul, minden tökéletes volt.A szülés gyors ( 2 óra), gyönyörű volt, nem mondom hogy nem fájt,de életem legszebb pillanata volt:):):)Semmi bajom nem volt utánna:)
A kicsivel ( 11 hónapos) a terhesség alatt végig rosszul voltam, véreztem, hánytam:( a szülést indították, túlhordás miatt, Gyors volt ( 1óra 45 perc), de iszonyatosan fájt. Repedtem szanaszét.:( nem bírtam ülni, feküdni. Mindenem fájt utána.Én is nehezen dolgozom fel a mai napig, de azt mondom MEGÉRTE!!!! IMÁDOM A KISLÁNYOMAT, de 100%-hogy nem szülök többet.
Nagyon örülök, hogy az első szülésem tökéletes volt, mert , ha olyan lett volna mint a 2. lehet, hogy nem szültem volna többet.
Minden jót Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!