Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kell ez a h ü l y e szöveg?

Miért kell ez a h ü l y e szöveg?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt kapom hogy nem fog fájni a szülés után mert a babád ott lesz veled és mindent feledtet, nem fogsz koncentrálni a fájdalomra...!!!
2011. szept. 30. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
fájni fáj,ez tény.nekem is császárom volt,a kisfiam 1 emelettel felettem az inkubátorban.és nem érdekelt semmi,még gyalog is felmentem 1 napos sebbel,mert nem jött fel a lift.
2011. szept. 30. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg hülye szöveg,mert ez a császárra nem vonatkozik. A "rendes" szülésnél lehet hogy igaz,mert ott a problémáid nagy része megszünik amikor kibujik a baba. Csészárral pont forditva van,ott az igazi "szülés"akkor kezdődik,amikor felébresztenek,felállitanak,és egy baromi nagy sebbel a hasadon kell foglalkozni egy babával,miközben minden mozdulatnál legszivesebben meghalnál,nemhogy még ő is rádfeküdjön és szoptasd...Szóval az első 1-2 hetet császárnál tul kell élni:-) Utána már simább minden.De gondolom ezt ugyis tudod ha már volt 2.
2011. szept. 30. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Akkor cáfolnék, hogy a hüvelyi szülésnél minden gondod megszűnik. A babám szíve le akart állni a kitolás közepén, így sürgősségi gátmetszést hajtottak végre, de tovább szakadtam, repedtem, brutálisan kijött az aranyerem, majd gyógyuláskor vadhúskinövésem lett, amit csak 8 hónappal szülés után tudtak eltávolítani. Egy év kellett, mire nem fájt a nemi élet, és ennek már 4 éve, de a gátam ha fáradt vagyok, már délutánra fáj, de estére majdnem minden nap, tiszta heg vagyok odalent, ami még csúnya is... :o(

Mindezek dacára vállaltam másodikat, sőt most van útban a harmadik!

Egyébként az első szülésem után egy császáros anyuka feküdt mellettem, aki fél nappal később szült, és végignéztem "szenvedéseit", és mindig azt mondom, hogy csak császározni ne kelljen, mert az még borzasztóbb lehet...

Szerintem mindkét verzió több esélyes, van akinek szerencséje van, és van akinek nincs a felépülés során...

2011. szept. 30. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindegy? Így is úgy is fájni fog! Én is a másodikat várom, és be vagyok sz@rva a szüléstől... Mégis valahogy ki kell bújnia a gyereknek, nem? Minden ember más, a sógornőm pl. imád szülni(ezt Ő mondta)3 gyermeke van, de állítása szerint még simán szülne 3-at, mert Ő könnyen tágult és nem vágták, csak 2 órát vajúdott. Ezzel szembe én kapartam a falat(12 órán át), nem tágultam végül császároztak... Szerintem rohadt egy dolog a szülés... most mégis itt vagyok nagy hassal;-)
2011. szept. 30. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
12.33 vagyok.Szerintem a kérdező a császár utáni fájdalmakra gondol.,ami a hüvelyi szüléssel nem azonos,és nem hasonlítható fájdalom.(bár tényleg csak elképzelni tudom,nem tapasztaltam)Úgy tudom hogy a női test termel olyankor egy valóban "fájdalom halványító","boldogság"hormont.A császár után a seb fáj,és a felismerés hogy mennyi mindenre használjuk a hasizmunk :)biztos vagyok benne hogy ez eltörpül egy kőkemény sima szülés mellett(nyilván van kivétel ez alól is)Ebben a felállásban jelentettem ki,és tartom az előző hozzászólásom.
2011. szept. 30. 13:47
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Én ki merem mondani hogy a szülés a legpokolibb tortúra, a legnagyobb fájdalom és a legaljasabb húzása a természetnek illetve a biológiának a nők irányába. Mégis ha valaki gyereket akar akkor nincs más választása, kénytelen elviselni amit mindenki más-más módon próbál elviselhetőbbé tenni. Van akinek a baba a "kapaszkodó" a fájdalmak elviselésében, valakinek más. Nem igaz hogy a fájdalom egycsapásra elmúlik a baba látványától, ez nagyon nagy túlzás lenne de azt gondolom akkor módosult tudatállapotba kerül mindenki.
2011. szept. 30. 14:26
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is baromság. Attól hogy ott a baba még ugyan úgy fáj. A fájdalom nem annak függvénye, hogy koncentrálsz-e rá, az van és érzed. Bár én simán szültem, de 5 hátig nem tudtam leülni a gátsebem miatt, és ez bizony inkább beárnyékolta azt az örömöt, amit éreznem kellett volna szülés után.
2011. szept. 30. 16:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem fájt, az igaz, de most így utólag inkább arra emlékszem, hogy milyen szép dolog volt, és szeretném újra csinálni. Pedig én már nem fogom, mert van 2, és megbeszéltük a férjemmel, hogy nem lesz 3. Pedig néha úgy szeretném! Csakhát a mocskos anyagiak.
2011. szept. 30. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Én megmondom az igazat nekem fájt (8 órát vajúdtam),császár lett a vége.Valahogy nem igazán tudtam elfelejteni amikor megláttam a fiamat. Én nagyon intenzíven éltem meg azt a pár órát. Bennem örök "emlék".
2011. okt. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!