Miért kell ez a h ü l y e szöveg?
Akkor cáfolnék, hogy a hüvelyi szülésnél minden gondod megszűnik. A babám szíve le akart állni a kitolás közepén, így sürgősségi gátmetszést hajtottak végre, de tovább szakadtam, repedtem, brutálisan kijött az aranyerem, majd gyógyuláskor vadhúskinövésem lett, amit csak 8 hónappal szülés után tudtak eltávolítani. Egy év kellett, mire nem fájt a nemi élet, és ennek már 4 éve, de a gátam ha fáradt vagyok, már délutánra fáj, de estére majdnem minden nap, tiszta heg vagyok odalent, ami még csúnya is... :o(
Mindezek dacára vállaltam másodikat, sőt most van útban a harmadik!
Egyébként az első szülésem után egy császáros anyuka feküdt mellettem, aki fél nappal később szült, és végignéztem "szenvedéseit", és mindig azt mondom, hogy csak császározni ne kelljen, mert az még borzasztóbb lehet...
Szerintem mindkét verzió több esélyes, van akinek szerencséje van, és van akinek nincs a felépülés során...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!