Ha szülés előtt homeopátiás szert szedek, pl. a Caulophyllumot, aminek méhnyaktágító hatása van, attól nem indul meg előbb a szülés?
Én szedtem.30 valahányadik héttől kellett elkezdeni állitólag könnyiti a szülést,ill gyorsitja.Azt nemtudom hogy milyen lett volna ha nem szedem de ennek ellenére 8 óra volt a vajúdás és hát azért fájt.Ja emelett ittam a málnalevél teát is a hasonló hatás érdekében.Ártani nem ártassz vele ha szeded:)
Üdv 7 hós anyuka
Nem fog hamarabb megindulni, én 9 nappal hordtam túl a babám, és szedtem én is mindenfélét; hát, a szülésem nem volt egy leányálom, sőt, de nem akarlak negatívumokkal terhelni a szülésed előtt. Az biztos, hogy a következő babámnál is tuti, hogy fogom szedni a bogyókat, inni a teát, mert ártani nem ártanak.
Ami viszont biztos, hogy segített, az a gátmasszázs!
És sztem az első válaszoló bábakoktélra gondolt, én legalábbis azt ittam a szülés előtti napon, nekem beindította - elég durván..egyből 4 perceseim jöttek..
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!