Anyukák! Kinek mekkora volt a legmagasabb értékű fájása (tehát pl.90-es,100-as . Stb. ) és ehhez mérten ki, hogyan tűrte a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezt mert nekem átlagosan 70-80-as fájásaim voltak Édesanyám elmondása szerint, a legmagasabb azt hiszem 90 fölött volt valamennyivel (mivel nekem zselés tágításom volt és már oxitocint nem is kaptam) és én már a vége felé teljesen elvesztettem minden önuralmam és kíváncsi volnék, hogy csak én viseltem ezt ennyire nehezen, ahhoz képest, hogy nekem nem 130-ig ment fel a fájásmérő csak ugye 70-80-ig vagy más is épp ugyanolyan "pánikosan" viselte. Tudom, hogy mindenkinek más a fájdalomtűrő küszöbe, de kíváncsi vagyok Ti hogy éltétek meg. :-)2011. szept. 24. 09:37
11/11 anonim válasza:
Nekem max 40-et mutatott, de azt hittem, megzavarodok a fájdalomtól, kértem is EDA-t. A dokim azt mondta, hogy emberfüggő, van aki az én értékeimmel a folyosón vihorászik, van, aki kínlódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!