Ugye te is megölnéd a férjedet ebben a szituban? Képpel.
A napokban volt egy ugyanilyen kérdés, vissza kellett volna nézni..
A kérdésre válaszolva, nem, nem ölném meg. Biztos leteremteném, szólnék, hogy azonnal vegye le, de semmi extra. Egy büszke apuka rossz képet választott. Na bumm..
javítsatok ki, ha nincs igazam ,de ez egy összemontírozott kép. A baba teljesen tiszta, sehol semmi vér rajta, mint akit már megfürdettek, a köldökcsonkon már ott a csipesz, miközben a placenta még az anyukában. Én kétszer szültem természetes úton, mind a két alkalommal, nem csak azt várták meg mielőtt elvágták volna a köldökzsinórt, hogy megszülessen a placenta is, hanem azt is, hogy megszűnjön a pulzálás...
Ez kamu kép...
Jé, így fogok kinézni szülés után??
Most már ezt is tudom, eddig azt hittem, a köldökzsinór kicsusszan a gyerekkel együtt.
Amúgy gondolom nem direkt rakta fel a nő fenekét a netre, de én rettentő mérges lennék rá az biztos, szerintem nagyon ízléstelen ilyen privát képet mutogatni közösségi oldalon.
Konkrétan, még családnak sem mutatnám meg, sőt, le sem fotóznám így.
Ha ilyen képet rakott volna ki a párom, tuti kiherélném.
De ez a kép szerintem is össze van vágva.
Érdekes kép! El sem tudtam képzelni,hogy ilyenkor hogy nézhet ki az ember lánya ott lent...
Nem tudom,hogy mit reagálnék,ha feltett volna a párom ilyen képet rólunk.... ("sajnos" esélye sem volt ilyet feltenni,mert egyszer sem volt ott) De én sem gondolnám,hogy szánt szándékkal tette így fel!
Ami azt illeti, hogy csak kicsit véres a baba: csak egy dolog, nem jelent semmit! Én azt furcsállom,hogy milyen fehér! Nálunk a 2 kicsire emlékszem,az egyik pirosas-kékes volt (41+0 hétre született),a másik full kék (40+0 hétre született), pár perc kellett,mire kivilágosodott.
Köldökzsinór: "ahány ház,annyi szokás"- így van ez a kórházaknál is!
Nálunk (2 kórházi és 1 mentős szülés után) nem várnak,amint kibújik a baba,azonnal ráteszik a köldökcsipeszt,és vágják is el a zsinórt,azonnal látják is el a kicsit,nézik,minden rendben van e,ha szükséges kitisztítják a légutakat...
Üdv:Friss 3 gyerkőcös anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!