NST vizsgálatkor mi kell ahhoz hogy bent tartsanak a kórházban?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy pl: Ma voltam nst-n és 100-as skálán mutatott 10-es,20-as és egy 50 -es fájásokat is. És ha netán felmegy magasabbra akkor olyankor mi van? Nem csinálnak semmit? Vagy milyen esetekben tarthatnak bent? Már félek előre mindig mikor nst-re megyek hogy esetleg már nem jöhetek haza.2011. szept. 20. 19:46
1/3 anonim válasza:
Nekem felugrott 100 fölé is ez az érték az nst vizsgálatkor, de ez még nem igazi fájás, emiatt nem tartanak bent.
Ha a babád szívhangja leesik, vagy túl gyorsan ver a kis szíve, akkor valószínű beindítanák a szülést.
Ha az nst-kor egyértelműen rendszeres fájásaid lennének, akkor is bent tartanának már.
2/3 anonim válasza:
Nekem az alapszívfrekvencia volt magas.A normál érték 110-140,ha rúgdos,ficánkol megy fel 160-ra.Nekem pedig 155-170 volt az alap a maximum 202 is ,nagyon nagyon magas,ezmiatt bennt tartottak megfigyelésre,de nem indították be a szülést mert a kontroll jó volt,mindig csak a reggeli NST vizsgálat során volt magasabb.Szerdán megyek magzati szívultrahangra,mivel a flowmetria jó volt.
3/3 anonim válasza:
Engem sem a fájáserősségek miatt tartottak bent, az általában nem jellemző, hanem a baba szívhangja volt túl magas. Meg ha alacsony, akkor is bent tartanak, és flowmetriára küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!