Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma 1 hete született meg a...

Ma 1 hete született meg a gyermekünk, és a többség azzal szekál, hogy mekkora maradt a hasam. Ti mit reagáltatok az ilyen mondatokra?

Figyelt kérdés

Engem a hasam nem zavar,3. gyermek,így tudom hogy majd lemegy,(csütörtökön még az egyik nadrág nem jött rám,ma már gond nélkül felvettem- a fenekem is szépen kiterebélyesedett- szóval szépen megy le a felesleg)de a beszólások már kezdenek idegesíteni! A mérleg szerint mint egy 10 kg maradt rajtam,de én nem látom hol. Az előző terhességeknél a régi nadrágokban hagytam el a kórházat...

Azoknál nem is hallottam,hogy "jó nagy maradt a hasad!" Bezzeg a karomon levő nagy lila folt senkinek nem tűnik fel...

2011. szept. 19. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, lehet, hogy nagy, de a férjemnek így is tetszek és a gyerekeim így is szeretnek.
2011. szept. 19. 13:50
 12/16 sumergo ***** válasza:

A hasonló "kritikákra" kérdéssel szoktam válaszolni: Fáj az neked? Nem túl barátságos így visszakérdezni, de akinek nincs annyi esze, hogy ilyeneket ne hozzon szóba, az megérdemli! Sok boldogságot!

33 hkm

2011. szept. 19. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:

barátnőm közölte, hogy babát vár, azért nagy.

szintén 1 héttel a szülés után.

2011. szept. 19. 16:50
 14/16 anonim ***** válasza:

szia!

gratulálok a picihez!

nálunk a háziorvos jegyezte meg nagy vigyorral, hogy "látom, azért maradt ott pocak!", amikor hazajöttünk és jött megnézni a 3 napo babát.

köpni-nyelni nem tudtam, és hát orvosnak az ember nem szól be, de nem sok hiányzott! ráadásul kb. 70 éves a pasas, már gyerekként is utáltam.

nem is ő lett a gyerekem orvosa:)

ne is vedd fel az ilyen beszólásokat, de mindenképp használd a fenti jó kis válaszokat! másodszorra már én sem leszek kuka!

2011. szept. 21. 10:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

Nagyon aranyosak vagytok!!

Már tudom,hogy ha legközelebb megjegyzést tesznek,azt fogom mondani,hogy "hát,igen! A másik nem akart még kijönni" :-D

2011. szept. 21. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is megjegyzik mindig. Az emberek alapból ilyen jóindulatúak...:S
2011. szept. 21. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!