Ma 1 hete született meg a gyermekünk, és a többség azzal szekál, hogy mekkora maradt a hasam. Ti mit reagáltatok az ilyen mondatokra?
Engem a hasam nem zavar,3. gyermek,így tudom hogy majd lemegy,(csütörtökön még az egyik nadrág nem jött rám,ma már gond nélkül felvettem- a fenekem is szépen kiterebélyesedett- szóval szépen megy le a felesleg)de a beszólások már kezdenek idegesíteni! A mérleg szerint mint egy 10 kg maradt rajtam,de én nem látom hol. Az előző terhességeknél a régi nadrágokban hagytam el a kórházat...
Azoknál nem is hallottam,hogy "jó nagy maradt a hasad!" Bezzeg a karomon levő nagy lila folt senkinek nem tűnik fel...
A hasonló "kritikákra" kérdéssel szoktam válaszolni: Fáj az neked? Nem túl barátságos így visszakérdezni, de akinek nincs annyi esze, hogy ilyeneket ne hozzon szóba, az megérdemli! Sok boldogságot!
33 hkm
barátnőm közölte, hogy babát vár, azért nagy.
szintén 1 héttel a szülés után.
szia!
gratulálok a picihez!
nálunk a háziorvos jegyezte meg nagy vigyorral, hogy "látom, azért maradt ott pocak!", amikor hazajöttünk és jött megnézni a 3 napo babát.
köpni-nyelni nem tudtam, és hát orvosnak az ember nem szól be, de nem sok hiányzott! ráadásul kb. 70 éves a pasas, már gyerekként is utáltam.
nem is ő lett a gyerekem orvosa:)
ne is vedd fel az ilyen beszólásokat, de mindenképp használd a fenti jó kis válaszokat! másodszorra már én sem leszek kuka!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Nagyon aranyosak vagytok!!
Már tudom,hogy ha legközelebb megjegyzést tesznek,azt fogom mondani,hogy "hát,igen! A másik nem akart még kijönni" :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!