Hogyan tudom kitapintani magamnak, hogy mennyire nyitott a méhszáj?
Egyetértek az előttem íróval!
Az orvos dolga,hogy tapogassa,nem a tied!
Sziasztok! Köszönöm szépen a nem túl kedves hagvételű, de határozott válaszokat. 39 hetes vagyok, és a dokim elutazott, 1 hónapja vizsgált utoljára. A kórháztól igen messze lakunk, tegnap egész nap görcsöltem. A szülésznő kérdezte telefonon, hogy mi a helyzet a méhszájjal. Természetesen nem azt mondta, hogy most akkor lássak neki orvodi diagnózist csinálni, de talán számotokra érthetetlen, ámde nekem fontos okokból jó lenne tudni hogy hányadán állunk ott benn.
Köszönöm a véleményeket, de kérem csak az írjon, aki a kérdésre tud válaszolni, nem pedig a saját véleményével engem rossz érzéssel akar eltölteni.
gyönyörű napot kedves kismamák!
Biztos vagyok benne, hogy senki sem akart megbántani, csak kicsit furcsa volt a kérdésed. Szerintem fordulj másik dokihoz, ha már valamennyire nyitott a méhszáj, vagy megindul a szülés úgysem várhatsz a dokid érkezésére, arról nem is beszélve, ha a 39 héten görcsölsz, mindenképpen jobb, ha lát orvos. Én is a 39. héten szültem, ekkor már semmi sincs kizárva.
Kérdésedre szerintem orvostól kaphatsz választ, de ő meg úgysem hiszem, hogy kiképezne. Kérlek, próbáld elfelejteni a válaszok miatti rossz érzéseket, erre van most a legkevésbé szükséged. Menj orvoshoz, és ő majd megnyugtat. Nagyon szép várandós napokat kívánok neked így még a végére, és persze álmaid szülését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!