Akinek a menstruációs görcsei nagyon erősek, annak a szülés is fájdalmasabb? Vagy nincs hozzá köze?
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, vagy ilyesmi, még nem is tervezem, csak úgy eszembe jutott. Nekem világ életemben nagyon erősen görcsölt a hasam mikor megjött, olyan érzés mintha belülről erősen ütnék, vagy nem is tudom. Mondjuk most már találtam egy erős gyógyszert, ami hat, úgyhogy ha beveszem már jobb a helyzet, de érdekelne mennyire függ a kettő dolog össze. Köszi előre is! 20L2011. szept. 9. 10:02
11/12 anonim válasza:
Én szülés előtt ágyban fetrengősen görcsölős voltam.Amikor vajúdtam,az NST alapján azt mondták nagyon erősek a fájások,de nem éreztem elviselhetetlennek,de persze nagyon fájt.A végét nem tudom,mert sajnos meg kellett császározni,de azóta meg sem érzem a menstruációt.
12/12 anonim válasza:
Én szülés előtt sem görcsöltem, nagyon enyhén fájt a hasam mensi 1. napján, szülés után pedig még annyira sem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!