Mi a véleményed a szülésznői hivatásról? Szívesen lennél szülésznő?
Szép hivatás,de nem lennék szülésznő. Mert esetenként van aki ordibál-annak még a gondolata is bosszant, és mert vannak esetek az életben,amikor nem akar nyomni a nő,mert "fél hogy fájni fog". Persze,mind ez nőtől függ,és maga a szülés egy csodálatos élmény! de akkor sem bírnám ezeket elviselni!
Üdv:2gyerkőcös,39hkm
Köszi a válaszokat.
Kedves első! Mondanál nekem pár dolgot, amit hátránynak érzel? Pl. 12órázás, éjszakázás, kevés szabadidő, kevés pénz.. ami eszedbe jut.. :) Köszike.
Szia!
Első vagyok, minden hivatásnak megvan a hátránya, mint fent is említik, a hisztis anyukákat (én is szültem már, érzéstelenités nélkül, tehát tudom milyen...)nehezen viselem, életet adni nem csak neki fájdalmas, hiszen az újszülött feje végig préselődik míg kiér, neki is fáj stb...
Az éjszakázást nem mondanám hátránynak, sőt a 12 órát sem , mert utánna 24 szabadod van, én akkor szoktam a privát kismmáimmal foglalkozni.
A fizetés valóban nem eget rengető,de én ezért vállaltam magán-szülésfelkészitőt, ezzel van egy kis adó alá eső kiegészitésem.
Viszont, igy hogy már szültem, sokkal hitelesebb beszámolót tudok tartani, nem úgy, mint egy sosem szült kolléganőm szájából.
Jobban is biznak bennem :-D
Szóval én szeretem, jók az állandó képzések, rengeteg kredit jár értük, mikor tudok megyek és okosodok.
19:15ös vok
Győrben is van, a Petz Lajoson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!