Mennyire nehéz az ápolói vagy a szülésznői képzés az egyetemen?
Figyelt kérdés
A Semmelweis Egyetemre jelentkeztem levelezőre és érdekelne, hogy milyen tantárgyak vannak és vajon lehet-e ezt család, gyerekek és munka mellett csinálni?2011. máj. 20. 11:58
1/2 anonim válasza:
Mindkét képzés csak annak nehéz, aki nem akar tanulni! Ha megérted az egészségügyi alapozó tárgyak logikáját, vagyis inkább, ha ráérzel az élettanra és anatómiára, akkor már könnyű dolgod van. De azért ne érts félre a felsőoktatás nem gyerekjáték, hiszen a tudásodon életek múlhatnak!!! Egyébként mindkettő életre szóló hivatás és bár nehéz szakmák mind fizikailag, mind érzelmileg, nagyon sok pluszt adnak. Ha jó helyen akarod tanulni, gyere a PTE egészségtudományi Karára. Részletes infókat itt találsz: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Igazából van már egy eü okj-s végzettségem, és anno az anatómia, élettan és szakmai tárgyak nem okoztak nehézséget. Persze tudom, hogy egyetemi szinten többet követelnek - bár ki tudja, mert nekünk a Donáth könyvet fújni kellett elejétől a végéig.
SE-ETK-ra jelentkeztem, mert csak itt indul olyan levelező szak, ami nekem is jó. Pécsre és Debrecenbe csak munkaviszonnyal lehet jelentkezni. Meg ugye két kisgyerek mellett a vidéki képzést nem tudom bevállalni.
2011. máj. 26. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!