Ausztriában elismerik a SOTE-s szülésznői diplomát?
Figyelt kérdés
Valahol azt hallottam, hogy nem ismerik el. ezekszerint csak az orvosi diplomát ismerik el külföldön?2011. aug. 14. 09:50
1/7 anonim válasza:
Elismerik külföldön is, ha az adott ország nyelvén is ki van állítva a diploma. Nem igazán tudom a folyamatot.
Egyébként max egy rövid továbbképzésen kell részt venni.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2011. aug. 15. 13:50
3/7 anonim válasza:
azt tudom, hogy az orvosi diplomákat elismerik, de ha jól tudom, ebbe nem tartoznak bele a szülésznők, etk-sok. :S
De próba szerencse!
4/7 anonim válasza:
Rosszul tudod. Beletartoznak. Én is ETK-s vagyok. Van már végzett ismerősöm külföldön (egyébként nyílt napon is elmondják, hogy a világ x országában (Amerika, Anglia, India, Ausztrália, Svédország stb) elismert diplomának számít). Csak le kell fordíttatni.
5/7 A kérdező kommentje:
ez nagyon jó hír,köszönöm:)
2011. aug. 16. 10:45
6/7 anonim válasza:
Jó, nem kell ennyire lehurrogni. Nekünk meg direkt mondták nyílt napon, h az orvosi az egyetlen olyan diploma, amit elfogadnak külföldön... Erről ennyit. De gondolom akkor azért, merthogy azt nem kell lefordíttatni, akkreditáltatni, honosíttatni vagy ilyesmi.
7/7 anonim válasza:
Amerika különben is más tészta, ők csak a saját orvosi diplomájukat fogadják el, más országét nem, úgyhogy etk-sat meg gondolom pláne nem.Ennyit az okoskodásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!