Most komolyan, a nogyogyaszok mennyit keresnek egy honapban?
Sokat, mert sokan pénzelik őket.
Belőlem nem építenek hétvégi házat, az biztos, mert nem adok nekik pénzt. Azért esküdött, hogy gyógyítson, és ezért kapja a fizetését.
Én is a gyesből élek, senki nem ad egy kis pluszt mellé, hogy könnyebben kijöjjek...
Hát én 2 hónap alatt 46 ezret hagytam ott a nődokinál, plusz a szülésért 30 ezet. Abban a pár napban mig én benn voltam a kórházban a dokimnak kb 5 kismamája szült meg, akiről én tudok, és akiket ismertem. Hozzáteszem én adtam a legkevesebbett neki, mert a többiek 50 körül adtak. Na az kb 230 ezer forint 3-4 nap alatt. A szülések melett még ott volt a magénrendelése, ahol 8 ezret kér és biztos vannak egy nap tizen, tizenöten, az megint 80-120 ezer/nap tisztán, mert ugye számla nincs. Ha még bele számolom, hogy csinál egy-két ultrahangot, meg hathetes kontrolt is ami 10 ezerbe kerül nála (mindkettő), akkor igy laza egy hét alatt kijön durvén félmilla.
Nem sajnálom őket cseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!