Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Felálltam és valami végigfolyt...

Felálltam és valami végigfolyt a lábamon.29 hetes vagyok. Valaki aki hasonlót tapasztalt?

Figyelt kérdés

29 hetes vagyok, a 20. héttől a külső méhszáj 1ujjnyira nyitva.

Sokat keményedek, eszem a mg-ot.

Most altattam a gyerkőcöt és amikor felálltam valami végigfolyt a lábamon, egészen le a bokámig!

Nem tudom mi lehet...nincs sok hüvelyváladékom, sőt...pisilni sem kellett, de most még csak nem is keményedtem!

Dokim ki van kapcsolva, kórház nem veszi fel a telefont.

Mi lehetett ez?

2011. szept. 4. 20:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%
Ha bement a kórházba, akkor biztos, hogy bent tartották.
2011. szept. 5. 00:35
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
33 hetesen kórházba kerültem és az egyik csaj is ilyennel ment be mint a kérdező és bent tartották pár napig.Az első babám pedig 30 hétre született,mert elfolyt a vizem.Szurkolok,hogy ne a magzatvíz legyen,mert még nagyon korai.
2011. szept. 5. 10:39
 13/33 anonim ***** válasza:
77%

OFF:

Utolsó! Megkérdezhetem milyen volt, mikor elfolyt a magzatvized?

2011. szept. 5. 11:41
 14/33 anonim ***** válasza:
77%
?
2011. szept. 5. 12:06
 15/33 anonim ***** válasza:
77%
mi újság,ugye rendben minden?
2011. szept. 5. 12:18
 16/33 anonim ***** válasza:
84%
10,39-es vagyok.Kb olyan volt mintha bepisiltem volna.Este 10 körül feküdtem az ágyon,a párom aludt és egyszer csak valami meleget éreztem.felugrodtam és szó szerint mintha pisilnék,de még 5 perc múlva is szó szerint folyt.szóltam a páromnak,hogy baj van,mert szerintem a magzatvíz elfolyt.Hívtuk a mentőket,azt mondták,hogy addig feküdjek míg meg nem jöttek./Gondolhatjátok kórházi cucc még nemvolt bekészítve/.Párom hívta anyósomat,ő összekészítette a cuccomat és jött utánunk autóval.ez péntek este volt.A kórházban mondták,hogy meg kell szülnöm,hisz vizem nem maradt és jó lenne ha 3 tüdőérlelő injekciót megvárnék és addig nem szülnék meg.hétfőn! még fájásom semmi nem volt és délelött megindították a szülést oxitocinnal és 14:55-kor megszületett a kisfiam 30+1 napra 1360 grammal és 40 cm-el.3hetet volt intenzíven,összesen 2 hónapot voltunk kórházban.Ma egy okos, értelmes 2,5 éves fickó és semmi baja az ég világon.1 évesen volt 9200 gramm,14 hónaposan járt,most már 14kg.20 hónapos volt mikor a húga született.Vele is volt aggodalom,de ő időre született 39+5 napra 2900 grammal.Bocsánat,hogy hosszú lett.
2011. szept. 5. 12:34
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
utolsó vagyok.azt még hozzá tenném,hogy a méhszájam teljesen zárt volt.Csak azért írtam,hogy a kérdező is lássa,hogy teljesen mindegy,hogy zárt vagy nyitott a méhszáj,ha burok megrepedt akkor a víz zárt méhszájon is elfolyik.Kívánom a legjobbakat.
2011. szept. 5. 12:48
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem maradt magzatvíz és úgy tartották bent a babát 2-3 napig? :O
2011. szept. 5. 13:07
 19/33 anonim ***** válasza:
84%
igen ,mert a tüdőérlelőt meg kellett,hogy kapjam.azt mondták,hogy a magzatvíz folyamatosan termelődik.Még vasárnap is folyamatosan szivárgott.Azt tudni kell,hogy nem mindegy mennyi ideig van a kicsi lélegeztetőn,mert elég komoly kárt tud tenni a szemében.neki pl.1 hónaposan lézerezték a szemét,mert ha nem tették volna levált volna a retinája és később 80 %,hogy megvakult volna.itt nem a lézerezésen volt a hangsúly mert rutinműtét,hanem az ,hogy egy 1 hónapos alig 2 kg-os gyereket elaltatnak.
2011. szept. 5. 13:29
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
A 29. héten ugyanígy jártam.Pisim végeztével felálltam,és elindult vmi vízszerű,pont mint mikor az első gyerekkel folyt a magzatvíz.Sírógörcsöt kaptam,rettentően megijedtem,azt hittem,itt a vég,nem mertem felállni.Hívtam a dokim,azt mondta azonnali vizsgálat.Megnéztek,nem magzatvíz volt csak folyás(???),mai napig érthetetlen.Hivatalból akartak csak bent tartani,de hazajöttem mivel megerősítették h nem magzatvíz volt,a nagyobbik meg a váróban sírt.Aztán 38+3 napra szültem.Ja,29 hetesen mondták is h elkezdett kinyílni a méhszáj.
2011. szept. 5. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!