Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztalt anyukák legyetek...

Tapasztalt anyukák legyetek szívesek segíteni?

Figyelt kérdés

Tegnap óta eléggé fáj minden egyes porcikám, de már amolyan elviselhetetlen szinten. Nem tudom, hogy ennyire nyomná-e a dolgokat a bébi vagy valamire ráfeküdt-e, ami miatt ezt érzem, de egyszerűen sírva fakadok a fájdalomtól.

Reggel óta azt érzem, hogy folyamatosan fáj a hasam, főleg alul, ott is középen a fejecskéjénél. Nem percesek, se órások, hanem folyamatos és eléggé kemény a hasam.

Hétfőn voltunk NST-n, ott mutatott fájásokat a gép, nem is kicsiket, de én semmit se éreztem. 35. hét óta 1000es vagyok, és semerre 'mozdulok'.

Mitől lehetnek ezek? 39. hétben vagyunk már bőven, de nem tudom, hogy ha beindul a szülés, akkor ez jel- e!?

2011. júl. 6. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a jelek már a szülés közeledtét jelzik!
2011. júl. 6. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem, ha ennyire faj a hasad, akor hivd fel az orvost, vagy menj be a korhazba, mert nem normalis. Baratnomnek sem voltak folyamatosak a fajasai, viszont erosek, es sajnos meg is csaszaroztak, amugy o elejetol veszelyeztetett terhes volt.
2011. júl. 6. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Voltál dokinál?

Mindenképpen menj be a kórházba.

2011. júl. 7. 11:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Voltam bent. NST-t néztek egyből meg volt ultrahang. A méhlepény jó állapotban van, azt mondták, gyerek adatai jók.

NST-n voltak ugyan fájások, de azt mondták, hogy ez csak jósló fájás.

Az orvosom holnapra hívott be minket. Azt mondta, hogy az a vizsgálat dönt. Számítsunk arra, hogy beindítja a szülést.

Meglátjuk mi lesz ... most minden esetre nem fáj már, de azért eléggé nyomottnak érzem magam és figyelem a jeleket, hátha most már nem a jósló fájások jönnek.

2011. júl. 7. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Drukkolok,majd írj mindenképpen ,hogy hogy alakultak a dolgok!
2011. júl. 7. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést!
2011. júl. 8. 00:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Voltunk NST-n reggel, alig lehetett a gyereket 'befogni', mindig elmászkált. Úgyhogy kb. 30-40 percig bent feküdtem a gépnél. UH-t nem csináltak :(

Doki nem vizsgált meg, csak annyit mondott, hogy hétfőn reggel találkozunk.

Visszük magunkkal a csomagot, hátha befektet vagy elindítja a szülést. Sajnos eléggé rohant és ilyenkor nem lehet vele beszélni.

2011. júl. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!