Felálltam és valami végigfolyt a lábamon.29 hetes vagyok. Valaki aki hasonlót tapasztalt?
29 hetes vagyok, a 20. héttől a külső méhszáj 1ujjnyira nyitva.
Sokat keményedek, eszem a mg-ot.
Most altattam a gyerkőcöt és amikor felálltam valami végigfolyt a lábamon, egészen le a bokámig!
Nem tudom mi lehet...nincs sok hüvelyváladékom, sőt...pisilni sem kellett, de most még csak nem is keményedtem!
Dokim ki van kapcsolva, kórház nem veszi fel a telefont.
Mi lehetett ez?
Lehet, hogy alapból nincs sok folyásod, de valamiért most mégis... Nekem is volt hasonló, csak korábban. Felkeltem reggel és a bugyim és az alvós nadrágom totál átázott... Mint aki bepisilt. Pedig nem. Csak folyás volt, mint utólag kiderült. Azóta is sok a folyásom, valamiért akkor beindult.
De azért érdemes lenne neked is megnézetned, nehogy véletlenül magzatvíz legyen, mert akkor gáz van.
33hkm
Férjem szervezi a mama-felügyeletet. 2 kicsi van itthon, férjem meg kocsival bevisz a klinikára.
Kicsit görcsölgetek, remélem nem lesz baj :(
nekem azt mondta a doki, hogy akkor menjek, ha olyan folyásom van, ami folyik végig a lábamon....
remélem nem lesz bajotok!!!!nagyon szurkolok!!!!!!
Remélem még nem szülsz meg. én 30 hetes vagyok és nekem a 24.héttől van nyitva a külső méhszájam,eddig minden rendben és minden napnak örülök, h ezen is túl és beljebb vagyunk.
Majd írd meg mi lett veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!