Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Felálltam és valami végigfolyt...

Felálltam és valami végigfolyt a lábamon.29 hetes vagyok. Valaki aki hasonlót tapasztalt?

Figyelt kérdés

29 hetes vagyok, a 20. héttől a külső méhszáj 1ujjnyira nyitva.

Sokat keményedek, eszem a mg-ot.

Most altattam a gyerkőcöt és amikor felálltam valami végigfolyt a lábamon, egészen le a bokámig!

Nem tudom mi lehet...nincs sok hüvelyváladékom, sőt...pisilni sem kellett, de most még csak nem is keményedtem!

Dokim ki van kapcsolva, kórház nem veszi fel a telefont.

Mi lehetett ez?

2011. szept. 4. 20:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy alapból nincs sok folyásod, de valamiért most mégis... Nekem is volt hasonló, csak korábban. Felkeltem reggel és a bugyim és az alvós nadrágom totál átázott... Mint aki bepisilt. Pedig nem. Csak folyás volt, mint utólag kiderült. Azóta is sok a folyásom, valamiért akkor beindult.

De azért érdemes lenne neked is megnézetned, nehogy véletlenül magzatvíz legyen, mert akkor gáz van.

33hkm

2011. szept. 4. 20:59
 2/33 Snapette ***** válasza:
68%
Nagyon úgy tűnik, mintha magzatvíz lenne, de nem biztos, hogy az. A terhesség vége fele gyakori a vizesebb folyás, de attól függetlenül sztem hívj egy taxit, és menj be az ügyeletre, ha még nem tetted. Ami biztos, biztos alapon, inkább egy fölös taxiút, mint valami baj legyen...
2011. szept. 4. 21:02
 3/33 anonim ***** válasza:
68%
Hát azt írod, nincs sok hüvelyváladékod....Nem akarom rádhozni a frászt, de folyni a magzatvíz szokott, vagy a nyákdugó. Lehet hogy semmi gond nincs, de érdemes lenne bemenni az ügyeletre, vagy legkésőbb holnap soronkivül megnézetni magad!! Írsz majd mi volt? Nagyon drukk, hogy ne legyen baj!!!
2011. szept. 4. 21:02
 4/33 A kérdező kommentje:

Férjem szervezi a mama-felügyeletet. 2 kicsi van itthon, férjem meg kocsival bevisz a klinikára.

Kicsit görcsölgetek, remélem nem lesz baj :(

2011. szept. 4. 21:04
 5/33 anonim ***** válasza:
88%

nekem azt mondta a doki, hogy akkor menjek, ha olyan folyásom van, ami folyik végig a lábamon....

remélem nem lesz bajotok!!!!nagyon szurkolok!!!!!!

2011. szept. 4. 21:08
 6/33 anonim ***** válasza:
88%
Az is lehet, hogy megnyomta a baba a hólyagod. De persze jobb utánajárni.
2011. szept. 4. 21:20
 7/33 anonim ***** válasza:
88%

Remélem még nem szülsz meg. én 30 hetes vagyok és nekem a 24.héttől van nyitva a külső méhszájam,eddig minden rendben és minden napnak örülök, h ezen is túl és beljebb vagyunk.

Majd írd meg mi lett veled.

2011. szept. 4. 21:50
 8/33 anonim ***** válasza:
88%
NA?
2011. szept. 4. 21:55
 9/33 anonim ***** válasza:
88%
Remélem minden rendben Veletek!Feltétlen írj majd!
2011. szept. 4. 22:05
 10/33 anonim ***** válasza:
88%
Remélem nem magzatvíz... Majd jelentkezz!
2011. szept. 4. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!