Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS Még várjak az indulással?

SOS Még várjak az indulással?

Figyelt kérdés

2 órája ment el a nyákdugóm, kb. dél óta fájásaim vannak. Ha járkálok vagy fekszem, állandóan iszonyatosan fáj az alhasam és kb. 4-5 percenként jönnek a fájások. Ha ülök, alapból nem fáj a hasam és erős fájás is csak ritkábban van (kb.10-15 percenként, még nem rendszeres).

Most már teljesen össze vagyok zavarodva, hogy mikor induljunk a kórházba, ami kb. 30 percnyire van az otthonunktól... :(

40+1 hetes kismama

2011. szept. 1. 16:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Hát azt mondod ,hogy 4-5percenként jönnek a fájások (10-15percenként erősek) ,én elindulnák a helyedben. Inkább kicsit hamarabb menj be,minthogy kapkodni kelljen! Könnyű szülést kívánok!
2011. szept. 1. 16:31
 2/24 anonim ***** válasza:
Én parás vagyok, úgyhogy már indulnék a kórházba, de ha úgy érzed van erőd, akkor vegyél egy meleg vizes zuhanyt és ha utána még mindig fáj és nem múlik el, akkor menj a kórházba!
2011. szept. 1. 16:31
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lezuhanyzom, hátha "összehangolódnak" a fájásaim. :)
2011. szept. 1. 16:36
 4/24 krisztivan ***** válasza:
Nálunk a kórházba azt tanácsolták ha nem tudunk dönteni akkor hívjuk fel a szülészetet.Keresd ki a neten a számukat és hívd fel őket.Jobban tud segíteni egy hozzáértő.Szép szülést nektek.
2011. szept. 1. 16:36
 5/24 anonim ***** válasza:
Szia!Remélem már elindultál. Ha nem sztem indulj. Sose tudhatod milyen lesz az út, baleset lesz-e, milyen gyorsan tágulsz...stb. És ha a nyákdugó nincs, nem kell mire várni!Könnyű, rövid szülést Neked!
2011. szept. 1. 17:35
 6/24 A kérdező kommentje:

Még nem indultam, mert először megvártam a zuhanyzás "eredményét" (pár 5 perces fájás után 7 perces lett), majd lefeküdtem egy picit pihenni (így kb. 15 percig semmi fájásom nem volt - ezidáig). Most már fekve nem tudok maradni, így megint ülve várom, hogy mi lesz.

Elég rendszertelenek a fájásaim, pedig elég erősek. :(

2011. szept. 1. 18:06
 7/24 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, mire elhatároztam, hogy menjünk, összekészültem, elfolyt a magzatvíz.

Én bemennék a helyedben, főleg, ha erősek azok a fájások.

2011. szept. 1. 18:18
 8/24 anonim ***** válasza:

Irány a kórház és könnyű szülést!Majd írd meg, hogy mi volt:)

8 hós kiscsaj anyuja

2011. szept. 1. 19:07
 9/24 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy amíg nyugalmi állapotban (fekve, félig fekve, ülve) nem rendszeresek és erősek, addig nem kell szaladni. De ha már nyugalmi állapotban is érzed, akkor spuri van befelé :)
2011. szept. 2. 08:26
 10/24 anonim ***** válasza:
Megszületett a baba?
2011. szept. 2. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!