Lassan másfél órája 10 perces fájásaim vannak, amik 1 percen keresztül tartanak. Meddig várjak az indulással?
Figyelt kérdés
A dokim szerint amíg 5 percesek nem lesznek. Még elég jól kontrolálom a fájásokat. 39+5 hetesek vagyunk, a kórház 35 km-re van tőlünk.2008. nov. 22. 00:26
1/14 anonim válasza:
Ur Isten, 35 km-re van a korhaz, most azonnal menjetek! Ott mar biztonsagban lesztek! Jaj, menjetek, kerlek, legyszi. Tudod, nehogy az uton legyen valami a nagy izgalomtol. Bar emlekszem en is igy voltam, meg gyorsan megneztem egy dokumentumfilmet, nem akartam menni.
Menjel, es nagyon gyors, konnyu szulest, majd irjal, hogy mikor szultel meg, es mi ujsag!!!
Siessetek! Vigyazzatok, minden jot, pusziiiii!!!
2/14 anonim válasza:
Ne sokáig várj!Nem tudom hanyadik gyermeket várod de ha nem az első akkor hamarabb is jöhet.35km elég hosszú táv ahoz hogy megvárd az 5perces fájásokat.Szerintem induljatok a kórházba mert nem lehet tudni milyen gyorsan tágulsz.Fel a fejjel nemsokára már a kezedben tarthatod a kisbabádat.Ne félj a szüléstől és mikor jön a tolófájás csukd be a szemed mert bevérezhet.Egy 5gyermekes anya!
3/14 anonim válasza:
Induljatok!!!:)Főleg ha ott is ilyen szuper idő van,mint nálunk.
Könnyű szülést kívánok:)
4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen indultunk a korhazba
2008. nov. 22. 01:44
5/14 anonim válasza:
Sok sikert s könnyü szülést! Szurkolok!
Írj ha visszaértél :)
6/14 anonim válasza:
ez szules!!!:)))
sok sikert es konnyu , gyors szulest kivanok!
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a biztatast es segitseget,reggel 6kor megszületett kisfiunk Alen.3.7kiloval es 51 centivel
2008. nov. 22. 15:43
10/14 anonim válasza:
Elso vagyok, gratulalok, vagany vagy hogy mar ide irogatsz, minden jot, jo babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!